Norwin Spirulina, 100 ml

Norwin Spirulina, 100 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
28,00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Spirulina, 100 ml este o hrană completă super premium sub formă de tablete bogată în Spirulina, Flatumin si Astaxantină.
Recomandă acest produs și prietenilor

Spirulina, 100 ml este o hrană completă super premium sub formă de tablete bogată în Spirulina, Flatumin si Astaxantină.

Conţinutul ridicat (peste 20%) de spirulina face acesta hrană perfectă pentru toţi peştii ovovivipari, plecostomus sau ciclidele africane, fiind în acelaşi timp o valoroasă hrană complementară pentru celelalte specii de peşti.
Flatuminul, la o concentraţie de 5mg/kg, creşte cu pană la 25% nivelul de asimilare a nutrienţilor, ceea ce duce la creşterea imunităţii şi implicit, la scăderea mortalităţii .
Astaxantina asigură un colorit spectaculos iar L-carnitina ajută la accelerarea metabolismului generând un aport ridicat de energie.
 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Norwin Spirulina, 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Norwin. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana pesti marca Norwin pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Norwin Spirulina, 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Norwin Spirulina, 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Norwin Spirulina, 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana pesti de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Norwin Spirulina, 100 ml la prețul 28,00 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Norwin pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-NWN-1
Cod Bare 6424979050530
Producător Norwin
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • spirulina
  Calitate
  Preț
  super buna
 • Hrana
  Calitate
  Preț
  hrană completă super premium
 • Hrana
  Calitate
  Preț
  hrană completă super premium

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.