NOREDON C+ 100 CP.

NOREDON C+ 100 CP.

NOREDON C+ 100 CP. Preț 7,80 RON
7,80 RON
78,00 RON/kg

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 8 puncte de loialitate. (8 puncte = 0,08 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca ulterior plasării comenzii să trimiteți o copie scanată sau fotografiată a acestei rețete la adresa de e-mail reteta@petmart.ro. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări/nelămuriri nu ezitați să ne contactați la telefon 0372.905.900

Pasari (gaini, broileri, curcani) în tratamentul si profilaxia (în efectivele în care diagnosticul a fost confirmat) infec?iilor bacteriene produse de bacterii sensibile la florfenicol:
- boala respiratorie cronica (Mycoplasma gallisepticum)
- sinovita infectioasa (Mycoplasma synoviae)
- aerosaculita (Mycoplasma meleagridis)
- colibaciloza (Escherichia coli)
- holera aviara ( Pasteurella multocida),
- bordeteloza curcanilor (Bordetella avium)
- coriza infectioasa (Haemophillus paragallinarum)

CONTRAINDICATII

A nu se administra la animalele cu hipersensibilitate la florfenicol sau la oricare dintre excipienti. Nu se utilizeaza în caz de rezistenta cunoscuta la florfenicol.

REACTII ADVERSE

Cele mai des observate reactii adverse sunt diareea, inflamatia perianala si prolapsul rectal. Aceste efecte sunt tranzitorii si dispar dupa întreruperea tratamentului.

SPECII TINTA

Pasari (gaini, broileri, curcani).

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CAILE SI MODUL DE ADMINISTRARE

Se administreaza oral.
Pasari: (gaini, broileri, curcani): 1 comprimat/kg greutate corporala/zi.
Durata tratamentului 5-7 zile. Se recomanda ca tratament adjuvant administrarea de vitamine.

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA
Pentru evitarea subdozarii si asigurarea unui dozaj corect trebuie determinata cât mai exact greutatea corporala.

TIMP DE ASTEPTARE
Pasari (gaini, broileri, curcani): carne si organe: 28 zile.
Nu se administreaza la pasarile ale caror oua sunt destinate consumului uman.

PRECAUTII DE DEPOZITARE
Produsul se pastreaza la loc uscat, întunecos, la temperatura mai mica de 25°C. Perioada de valabilitate a produsului medicinal veterinar asa cum este ambalat pentru vânzare: 12 luni.

ATENTIONARI SPECIALE
Utilizarea produsului se va efectua pe baza unor teste de susceptibilitate a bacteriilor izolate. Daca acest lucru nu este posibil terapia se va baza pe informatiile epidemiologice referitoare la susceptibilitate bacteriilor izolate de la animale precum si cu luarea în considerare a politicilor antimicrobiene nationale oficiale.
Utilizarea produsului in afara instructiunilor din SPC poate duce la cresterea prevalentei rezistentei la florfenicol si poate duce la scaderea eficacita?ii tratamentelor cu antimicrobiene.
Persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la florfenicol sau la excipientul produsului trebuie sa evite contactul cu produsul. Poate apare hipersensibilizare cutanata. Evitati contactul cu pielea.
Nu se va mânca, bea sau fuma în timpul administrarii tratamentului. Dupa utilizarea produsului medicinal veterinar spalati cu atentie mâinile cu apa si sapun. În caz de expunere spalati cu apa din abundenta.
În caz de ingestie accidentala a produsului sau daca apar simptome caracterizate prin prurit cutanat sau iritatii ale pielii adresati-va imediat medicului si aratati prospectul produsului sau eticheta.
Cele mai des observate reactii adverse sunt diareea, inflamatia perianala si prolapsul rectal. Aceste efecte sunt tranzitorii si dispar dupa întreruperea tratamentului.
Se recomanda a nu se depasi doza terapeutica.
Nu au fost raportate interac?iuni cu alte produse medicinale la animale.

PRECAUTII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DESEURILOR, DUPA CAZ.
Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deseu provenit din utilizarea unor astfel de produse, trebuie eliminate în conformitate cu cerintele legale.

DATE IN BAZA CARORA A FOST APROBAT ULTIMA DATA PROSPECTUL

ALTE INFORMATII

Proprietati farmacodinamice

Florfenicolul este un antibiotic sintetic cu spectru larg de actiune, derivat al tiamfenicolului, care spre deosebire de cloramfenicol nu contine grupare hidroxil aceasta fiind înlocuita cu un atom de fluor.
Florfenicolul este activ fata de bacteriile care produc acetil-transferaza si fata de bacteriile cloramfenicol-rezistente si nu produce anemii de tip aplastic.
Florfenicolul actioneaza prin inhibarea sintezei proteice din celula bacteriana. În protoplasma bacteriilor molecula de florfenicol se fixeaza la nivelul subunitatii ribozomale 70 S si actioneaza prin inhibitia enzimei peptidil-transferaza determinând blocarea sintezei proteice de la nivelul ribozomilor bacteriilor susceptibile si astfel determina moartea lor.
Florfenicolul actioneaza în primul rând ca bacteriostatic, având acelasi spectru ca si cloramfenicolul, cu exceptia faptului ca, unele bacterii rezistente la cloramfenicol datorita acetilarii, pot fi sensibile la florfenicol.
Astfel, este activ fata de Staphyloccocus pseudintermedius (S. Intermedius), S. aureus, streptococi, bacterii gram-negative: Pasteurella spp, Escherichia coli, Proteus vulgaris, Salmonella spp.. Bacterii anaerobe, cum sunt : Mycoplasma spp., Rickettsiae sunt de asemenea sensibile. Manheimia heamolytica, Pasteurella multocida, sunt de câteva ori mai sensibile in vitro decât bacteriile din grupa Enterobacteriaceae, cu MIC90 pentru Pasteurella la o valoare cuprinsa între 0,5 – 1,0 µg/ml. Împotriva acestor bacterii, florfenicolul poate fi chiar bactericid

Proprietati farmacocinetice

Dupa administrarea unei prime doze orale de florfenicol 42 mg/kc/zi timp de 3 zile, la broiler cea mai mare concentratie sangvina s-a înregistrat la 30 minute, respectiv, 12,2 mg/l. Aceasta a scazut pâna la 0,810 mg/l8 ore mai târziu. La 60 de ore dupa ultima administrare substanta nu a mai putut fi detectata.
Dupa administrare orala de florfenicol, în 7 zile de la ultima administrare s-au excretat 93,7% si 98,2 % din totalul dozei radioactive, iar compusul parental reprezenta fractia majora.
Când florfenicolul s-a administrat oral, s-a observat ca 80-91,45 % din doza administrata prin gavaj, s-a regasit în excretii în intervalul 3 – 19 zile, fractia principala fiind eliminata prin urina (76%), si cea minora prin fecale (24%)

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu NOREDON C+ 100 CP.

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Vanelli. PetMart este un pet shop care iti ofera farmacie pasari-ferma premium marca Vanelli pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul NOREDON C+ 100 CP. este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul NOREDON C+ 100 CP. la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti NOREDON C+ 100 CP.?

PetMart iti livreaza extrem de rapid farmacie pasari-ferma de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti NOREDON C+ 100 CP. la pretul 7,80 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Vanelli pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă Da
Cod intern produs VO-VAN-01
Producător Vanelli
Vârsta adult, senior
Talie mare, medie, mica
Greutatea 100 g
Prezentare Comprimate
Comentarii clienţi
 • : Noredon C+
  Nota
  Am salvat multe pasari, foarte bolnave, cu acest medicament.
Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking