Nisip silicat ultra absorbant, Versele-Laga, 5 L

Nisip silicat ultra absorbant, Versele-Laga, 5 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Asternut igienic pentru pisici pe baza de silica-gel, ultra-absorbant.

 • Usor de folosit si intretinut.
 • Neutralizeaza mirosul.
 • Absoarbe complet lichidul in cateva secunde, inhiband dezvoltarea bacteriilor si lasand litiera curata.
 • Durata indelungata.
 • Non-toxic.
 • Sigur pentru pisici si mediul inconjurator.

Beneficii:

 • Granulele ultra-absorbante albe si albastre inhiba dezvoltarea bacteriilor;
 • Absorbtie extraordinara, neutralizeaza complet mirosurile neplacute;
 • Usor si 100% prietenos cu mediul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Nisip silicat ultra absorbant, Versele-Laga, 5 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria nisip igienic marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Nisip silicat ultra absorbant, Versele-Laga, 5 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nisip silicat ultra absorbant, Versele-Laga, 5 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Nisip silicat ultra absorbant, Versele-Laga, 5 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria nisip igienic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Nisip silicat ultra absorbant, Versele-Laga, 5 L la prețul 79,16 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru pisici de la Pet Mart!

 • Umpleti tava cu 3 cm de asternut igienic pentru pisici Versele-Laga Silicat Ultra Absorbant;
 • Indepartati excrementele de fiecare data. Absorbtia lichidelor extrem de puternica a asternutului igienic Versele-Laga Silica face acest lucru sa fie simplu;
 • Agitati periodic litiera asfel incat stratul de silicat sa fie omogen si egal. Aceast lucru va creste eficienta asternutului;
 • Asternut igienic pentru pisici Versele-Laga Silicat Ultra Absorbant folosit poate fi aruncat in pubela de gunoaie biodegradabile;
 • Asezati litiera intr-un loc uscat pentru a-i prelungi perioada de folosire;
 • Absorbtia este atat de puternica incat litiera ramane uscata, iar bacteriile nu se raspandesc. In plus, granulele albastre sunt special dezvoltate pentru a stopa raspandirea bacteriilor.
Cod intern produs MM-VER-89
Cod Bare 5410340230800
Cod Intern Furnizor 423080
Producător Versele Laga
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.