În data de 24.06 farmacia PetMart va fi închisă! În această dată nu se pot ridica produse, nu se vor prelua comenzi telefonice și nu se vor efectua livrări.

Sanicat Plus 10 litri (+2 GRATIS) - nisip igienic

Sanicat Plus 10 litri - nisip igienic pentru pisici
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Absorbant 100% natural care elimina mirosurile neplacute. Cu parfum discret de lavanda.

Sanicat Plus 10 litri - nisip igienic combina doua elemente naturale: o substanta specifica destinata sa satisfaca nevoile comportamentale ale pisicii si un aditiv care actioneaza direct asupra lichidului, prevenind descompunerea acestuia si permitand sa treaca timp suficient intre doua schimbari ale nisipului.

 • este igienic - bacteriostatic natural
 • impiedica descompunerea urinei in amoniac.
 • foarte absorbant - absoarbe echivalentul greutatii sale.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Sanicat Plus 10 litri (+2 GRATIS) - nisip igienic

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Sanicat Plus 10 litri (+2 GRATIS) - nisip igienic este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Sanicat Plus 10 litri (+2 GRATIS) - nisip igienic la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Sanicat Plus 10 litri (+2 GRATIS) - nisip igienic?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Sanicat Plus 10 litri (+2 GRATIS) - nisip igienic la prețul 37,51 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-SAN-6
Cod Bare 8411514802561
Cod Intern Furnizor 108304
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Asternut
  Calitate
  Preț
  Foarte bun si practic
 • Asternut
  Calitate
  Preț
  Pisica se rasfata in el, foarte practic
 • nisip
  Calitate
  Preț
  bun, recomand
 • Achiziție verificată
  SANICAT
  Preț
  FOARTE BUN
 • asternut
  Preț
  foartebun
 • Achiziție verificată
  sanicat plus
  Preț
  Este un produs extrem de bun. Scapi de grija mirosului, atata vreme cat in litiera este o cantitate corespunzatoare, iar pisicuta este mai mult decat multumita

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.