Nisip Power Cat 5 litri

Nisip Power Cat 5 litri
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Nisip igienic, 100% natural, din gel silicat ce absoarbe foarte rapid umezeala si impiedica descompunerea urinei in amoniac.

 • Gelul silicat este fabricat din nisip din cuart, un material absolut inactiv din punct de vedere biologic si chimic.
 • Granulele ce au absorbit urina devin mai grele, cad la fundul litierei, iar cele nefolosite formeaza un strat de protectie ce nu lasa ca mirosul sa se raspandeasca in incapere.
 • La curatarea litierei se aunca doar materiile fecale, granulele inlocuindu-se atunci cand stratul de protectie nu mai exista (cand toate granulele au absorbit urina).

O punga de silicat Nisip Power Cat 5 litri gel este suficienta pentru o pisica aproximativ o luna.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Nisip Power Cat 5 litri

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la PowerCat. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca PowerCat pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Nisip Power Cat 5 litri este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nisip Power Cat 5 litri la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Nisip Power Cat 5 litri?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Nisip Power Cat 5 litri la prețul 27,00 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele PowerCat de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-POW-95
Cod Bare 5949005003553
Producător PowerCat
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • nisip
  Preț
  e un nisip foarte accesibil la pret pt toate buzunarele si foarte eficient!!!recomand cu incredere!!!
 • Achiziție verificată
  NISIPUL POWER CAT
  Preț
  Este foarte bun dar nu ajunge pentru o luna. Cel mult 3 saptamani.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.