Nisip igienic Mitzy Pin, 5 l

Nisip igienic Mitzy Pin 5 kg
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Asternut igienic .
Are capacitate mare de absorbtie si nu produce praf. Inlatura mirosurile neplacute din litiera. Nisip parfumat cu miros de pin.
Asternut igienic . Are capacitate mare de absorbtie si nu produce praf. Inlatura mirosurile neplacute din litiera. Nisip parfumat cu miros de pin.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Nisip igienic Mitzy Pin, 5 l

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Mitzy. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria nisip igienic marca Mitzy pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Nisip igienic Mitzy Pin, 5 l este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nisip igienic Mitzy Pin, 5 l la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Nisip igienic Mitzy Pin, 5 l?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria nisip igienic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Nisip igienic Mitzy Pin, 5 l la prețul 10,27 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Mitzy pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-MIT-274
Cod Bare 5949005003133
Producător Mitzy
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • nisip
  Calitate
  Preț
  bun
 • mitzy
  Calitate
  Preț
  bun ,merita
 • Achiziție verificată
  nisip mitzy pin
  Preț
  ne place produsul...are o aroma delicata de pin si nici nu prodice praf
 • Achiziție verificată
  mitzy pin
  Preț
  bun raport pret calitate

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).