Nisip igienic, Intersand Classic, 14 kg

Nisip igienic, Intersand Classic, 14 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Asternut igienic INTERSAND CLASSIC 14 KG pentru litiera pisicii din argila si zeolit.

Recomandat pentru pisici batrane , masculi necastrati sau pisicilor sensibile la praf.

Proprietatile sale sunt:

  • Puterea de absorbtie a formulei este foarte ridicata iar bacteriile sunt eliminate imediat.
  • O actiune de formare a bulgarilor pentru controlul mirosului: formeaza un mic bulgare ce mentine urina la suprafata stratului de nisip, evitand evaporarea si aparitia mirosurilor neplacute si mentinand baza litierei curata.
  • Curatenie usoara si rapida: datorita actiunii de formare a bulgarilor toata mizeria poate fi usor eliminata cu o lopatica.
  • Un consum redus: cantitatea de nisip de adaugat este egala cu cantitatea de nisip curatat, nefiind necesara inlocuirea completa a nisipului.
  • O mare putere de absorbtie: bentonite de calitate superioara ce pot absorbi 350 % din greutatea lor in lichide.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Nisip igienic, Intersand Classic, 14 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Intersand. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria nisip igienic marca Intersand pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Nisip igienic, Intersand Classic, 14 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nisip igienic, Intersand Classic, 14 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Nisip igienic, Intersand Classic, 14 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria nisip igienic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Nisip igienic, Intersand Classic, 14 kg la prețul 95,86 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Intersand pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-INT-972
Cod Bare 777979582140
Producător Intersand
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).