Nisip Igienic Extreme Classic Kitten&Long Hair 12 L

Nisip Igienic Extreme Classic Kitten&Long Hair 12 l
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Nu produce praf si nu se lipeste de labutele sau blana pisicii. De asemenea este recomandat pisicilor inca din prima zi de viata deoarece formula sa speciala previne formarea bulgarilor in narile pisicutei.

Proprietatile sale sunt:

un consum redus: cantitatea de nisip de adaugat este egala cu cantitatea de nisip curatat, nefiind necesara inlocuirea completa a nisipului
o mare putere de absorbtie: bentonite de calitate superioara ce pot absorbi 350 % din greutatea lor in lichide.

Instructiuni de utilizare:

1. umpleti litiera cu 3-5 cm de nisip pentru pisica
2. eliminati excrementele in fiecare zi. Adaugati suficient nisip pentru a mentine nivelul recomandat
3. pentru a mentine o buna igiena schimbati complet nisipul o data la 25 de zile
4. nu aruncati nisipul in toaleta, aceasta se poate infunda.


Atentie: Este recomandat ca femeile gravide sau cele care alapteaza sa nu curate litiera.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Nisip Igienic Extreme Classic Kitten&Long Hair 12 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Intersand. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Intersand pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Nisip Igienic Extreme Classic Kitten&Long Hair 12 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nisip Igienic Extreme Classic Kitten&Long Hair 12 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Nisip Igienic Extreme Classic Kitten&Long Hair 12 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Nisip Igienic Extreme Classic Kitten&Long Hair 12 L la prețul 98,54 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Intersand de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-INT-252
Cod Bare 777979182128
Producător Intersand
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.