Nisip Enjoy Silicat, 3.8 L

ENJOY SILICAT 3.8L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
39,25 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 40 puncte de loialitate. (40 puncte = 0,40 RON)

Nisip Enjoy Silicat 3.8 L este un aşternut igienic pe bază de granule de siliciu pentru pisici.
Mod de utilizare:
Curăţaţi şi dezinfectaţi litiera. Acoperiţi uniform fundul litierei cu un strat de 3 – 4 cm de aşternut igienic. Ȋndepărtaţi zilnic excrementele solide şi completaţi cu aşternut nou dacă este necesar. Schimbaţi integral aşternutul când acesta devine impropriu pentru confortul şi igiena animalului.
Conţine: dioxid de siliciu.
Caracteristici:

 • Absoarbe urina
 • Neutralizează mirosurile
 • Stopează dezvoltarea bacteriilor
 • Nu face bulgări
 • Nu se lipeşte de lăbuţe şi blană
 • Fără parfum
 • Nu este toxic
 • Produs natural
 • Sigur pentru animale şi mediul înconjurător
 • Uşor de transportat

Curăţaţi şi dezinfectaţi litiera la fiecare schimbare a aşternutului. Spălaţi-vă pe mâini după îndepărtarea aşternutului folosit.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Nisip Enjoy Silicat, 3.8 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Enjoy. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria nisip igienic marca Enjoy pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Nisip Enjoy Silicat, 3.8 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nisip Enjoy Silicat, 3.8 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Nisip Enjoy Silicat, 3.8 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria nisip igienic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Nisip Enjoy Silicat, 3.8 L la prețul 39,25 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Enjoy pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ENJ-965
Cod Bare 5949005007636
Producător Enjoy
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • nisip
  Preț
  Foarte bun! Absoarbe bine și nu mai miroase de la litiera.
 • nisip
  Preț
  Este un nisip bun.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).