Nefrys, 100 ml

Nefrys, 100 ml
-10%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 111,39 RON

Special Price 100,25 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 101 puncte de loialitate. (101 puncte = 1,01 RON)

Suspensie orală cu palatabilitate ridicată poate fi utilizată la câini și pisici de toate vârstele pentru a menține funcția fiziologică a tractului urinar superior.
Recomandă acest produs și prietenilor

Suspensie orală cu palatabilitate ridicată poate fi utilizată la câini și pisici de toate vârstele pentru a menține funcția fiziologică a tractului urinar superior. Datorită componentelor de formulare exclusivă, Nefrys asigură o funcție nefroprotectoare fiziologică, în avantajul sănătății renale și al calității vieții câinilor și pisicilor.

Supliment complementar pentru câini și pisici.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Nefrys, 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Innovet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria afectiuni renale / urinare marca Innovet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Nefrys, 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nefrys, 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Nefrys, 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria afectiuni renale / urinare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Nefrys, 100 ml la prețul 100,25 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Innovet pentru pisici de la Pet Mart!

Compoziție
Ulei de pește,
palmitoiletanolamidă (3.72%),
chitosan (3.72%),
carbonat de calciu (3,2%).
Aditivi
Aditivi senzoriali: extract de ciulin (sylibum marianum/16000 mg/kg)
Aditivi tehnologici: 1b306(i) (3000 mg/kg).
Constituenți analitici
proteine crude(2,5%),
fibre crude (<1%),
uleiuri și grăsimi crude (90%),
cenușă (3%).

Administrați de două ori pe zi, împreună cu mesele. Agitați bine înainte de a introduce vârful seringii în orificiul adaptorului și scoateți dispozitivul corespunzător, așa cum este indicat în tabel. Conținutul seringii poate fi plasat direct în gura animalului sau amestecat cu alimentele. Este recomandat să utilizați Nefrys timp de cel puțin 6 luni.

Greutate (kg)

ml / zi

0-4

0.5

5-8

1.0

9-12

1.5

13-16

2.0

17-20

2.5

21-24

3.0

25-28

3.5

29-32

4.0

33-39

4.5

> 40

5.0

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs IN-INN-10
Producător Innovet
Vârsta noua Adult
Volum 100 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.