NBP Spray Antiparazitar Caini, 200 ml

NBP Spray Antiparazitar Caini, 200 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
14,88 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Spray antiparazitar pentru caini NBP 200 ml formeaza o barieră de protecție împotriva parazițiilor, puricilor și căpușelor.
Recomandă acest produs și prietenilor

Spray antiparazitar pentru caini NBP 200 ml formeaza o barieră de protecție împotriva parazițiilor, puricilor și căpușelor.

Elimină paraziții existenți în blana animalului printr-o acțiune de uscare.

Parfumeaza și intreține blana.

Protecție pe termen lung.

Acțiune imediată.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu NBP Spray Antiparazitar Caini, 200 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diversi. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare externe marca Diversi pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul NBP Spray Antiparazitar Caini, 200 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul NBP Spray Antiparazitar Caini, 200 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești NBP Spray Antiparazitar Caini, 200 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare externe de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți NBP Spray Antiparazitar Caini, 200 ml la prețul 14,88 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diversi pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-DIV-447
Cod Bare 8437005400825
Producător Diversi
Vârsta Adult, Senior
Talie Mică, Medie
Volum 200 ml
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • recomand
  Calitate
  Preț
  Este un produs exelent

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).