MintCream Dispenser 2.5 L

MintCream Dispenser 2.5 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
109,37 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 110 puncte de loialitate. (110 puncte = 1,10 RON)

MintCream Dispenser 2.5 L - Crema delicata ce se aplica pe uger, conceputa pentru masarea si absorbtie usoara, cu un efect repelent pentru insecte.
Recomandă acest produs și prietenilor

MintCream Dispenser 2.5 L - Crema delicata ce se aplica pe uger, conceputa pentru masarea si absorbtie usoara, cu un efect repelent pentru insecte.

Ajută la îmbunătățirea sănătății ugerului prin stimularea circulației sângelui.

Compoziție: Apă, Ulei din frunze de Mentă (Menthae arvensis) , parafină lichidă, glicerină, polisorbat 80- stearat de sorbitan, gumă xantan, ulei din semințe de ricin, ulei din frunze de eucalipt, benzizotiazolinonă, hidroxid de sodiu.

Indicații de utilizare:

  • A se aplica 5- 10 ml Mint Cream (o apăsare) per zona de tratare.
  • A se aplica crema pe uger. A se masa pentru 30 secunde până la un minut.
  • Reluați tratamentul după fiecare mulgere pentru 4 zile.

Specificații:

  • Aspect: gel verde.
  • Ph (1%): ca 4,00
  • Densitate (20 ⁰C) 0,995

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu MintCream Dispenser 2.5 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Cid Lines. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria accesorii bovine marca Cid Lines pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul MintCream Dispenser 2.5 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul MintCream Dispenser 2.5 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești MintCream Dispenser 2.5 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria accesorii bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți MintCream Dispenser 2.5 L la prețul 109,37 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Cid Lines pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs MM-CID-771
Producător Cid Lines
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.