Milbemax Cat 4 / 10 mg (< 2 kg), 50 tablete

Milbemax Cat 4 / 10 mg (< 2 kg), 50 tablete
-15%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 716,68 RON

Special Price 609,18 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 610 puncte de loialitate. (610 puncte = 6,10 RON)

Milbemax Pisica 4 / 10 mg (< 2 kg), 50 tablete comprimate filmate pentru pisici de talie mică și pisicuțe si este indicat pentru în tratamentul infecțiilor mixte provocate de cestode și nematode imature și adulte.
Recomandă acest produs și prietenilor

S-ar putea să îți placă

Cestal Cat Chew, 2 tablete masticabile

Cestal Cat Chew, 2 tablete masticabile

Pret normal: 19,56 RON

Special Price 14,67 RON

Drontal Cat 2 tablete / cutie

Drontal Cat 2 tablete / cutie

Pret normal: 31,47 RON

Special Price 28,32 RON

Milbemax Pisica 4 / 10 mg (< 2 kg), 50 tablete comprimate filmate pentru pisici de talie mică și pisicuțe si este indicat pentru în tratamentul infecțiilor mixte provocate de cestode și nematode imature și adulte din următoarele specii:

 • Cestode: Dipylidium caninum. Taenia spp.. Echinoccus multilocularis
 • Nematode: Ancylostoma tubaeforme, Toxocara cati

Produsul poate fi folosit de asemenea în profilaxia filariozei cardiace (Dirofilaria immitis) în cazul în care este indicat un tratament concomitent împotriva cestodelor.
Este un vermicid cu spectru larg. Fiecare tableta contine:

 • Milbemicin oxime 4 mg
 • Praziquantel 10 mg
 • Excipienti 132.5 mg

CONTRAINDICAȚII
A nu se utiliza „comprimatele pentru pisici de talie mică și pisicuțe” la pisici cu vârstă mai mică de 6 săptămâni și/sau care cântăresc mai puțin de 0,5 kg.

REACȚII ADVERSE

 • În cazuri foarte rare, mai ales la pisici tinere, au fost observate după administrarea produsului medicinal veterinar semne sistemice (cum ar fi letargia), semne neurologice (cum ar fi ataxia și tremorul muscular) și/sau semne gastrointestinale (cum ar fi vomă și diareea).
 • Dacă observați reacții grave sau alte efecte care nu sunt menționate în acest prospect, vă rugăm informați medicul veterinar.

SPECII ȚINTĂ

 • Pisici.

MOD DE ADMINISTRARE
MILBEMAX comprimate sunt administrate în doze minime recomandate de 2 mg milbemicin oxime și 5 mg praziquantel per kg greutate corporală.
Milbemax este administrat în doză unică, pe cale orală, împreună cu o cantitate de hrană sau imediat după ingerare. Acest fapt asigură o protecție optimă contra filariozei cardiace, în funcție de greutatea corporală a pisicii, doza obișnuită este după cum urmează:

Greutatea animalului

Comprimate

0.5 – 1 kg

0.5 comprimat pe zi

1 – 2  kg

1 comprimat pe zi

 • MILBEMAX poate fi inclus în cadrul unui program profilactic pentru filarioza cardiacă în cazul în care este indicat și un tratament concomitent contra viermilor lați.
 • MILBEMAX prezintă o durată de eficacitate de până la o lună în prevenirea filariozei cardiace. În prevenirea regulată a filariozei cardiace este preferabilă utilizarea unei mono-substanțe.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ

 • MILBEMAX este administrat o singură dată, pe cale orală, împreună cu o cantitate de hrană sau imediat după ingerare. Acest fapt asigură o protecție optimă contra filariozei cardiace.

TIMP DE AȘTEPTARE

 • Nu este cazul.

PRECAUȚII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE

 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • A nu se păstra la temperatură mai mare de 25°C.
 • A se păstra blisterul în ambalajul din carton pentru a se proteja de lumină.
 • A nu se utiliza după data expirării marcată pe blister și pe ambalajul din carton cu EXP.
 • Perioada de valabilitate pentru jumătățile de comprimate: 6 luni.

ATENȚIONĂRI SPECIALE

 • Numai pentru uz veterinar.
 • Se eliberează numai pe bază de rețetă veterinară.

Supradozare

 • În caz de supradozare, unele pisici pot prezenta tremur muscular. Simptomele vor dispare în mod spontan în curs de o zi. Niciun antidot nu este cunoscut.

Precauții speciale pentru utilizare

 • Echinococoza este periculoasă pentru om. În cazul unei Echinococoze, pentru protecția persoanelor, trebuie urmate indicațiile specifice atât pe perioada tratamentului cât și în cea post-terapeutică. Se recomandă consultarea unor specialiști sau a unor institute de parazitologie.
 • Nu au fost efectuate studii asupra unor pisici sau indivizi cu debilitate fizică gravă, a căror funcție a rinichiului sau a ficatului este grav compromisă. Produsul nu este recomandat pentru aceste animale sau numai în conformitate cu evaluarea raportului risc/beneficiu efectuată de medicul veterinar responsabil. Spălați-vă pe mâini după folosire.
 • În cazul unei ingestii accidentale a comprimatelor, în special când este vorba de un copil, cereți imediat recomandări medicale și arătați medicului cutia și/sau prospectul produsului.

Utilizare în perioada de gestație și de lactație

 • Produsul poate fi utilizat Ia pisici de reproducție, inclusiv Ia pisici în perioada de gestație și de lactație. Interacțiuni cu alte produse medicinale și alte forme de interacțiune
 • Utilizarea simultană a MILBEMAX împreună cu alte Iactone macrociclice este bine tolerată. Nu au fost observate interacțiuni Ia administrarea lactonei macrociclice selamectin în cursul tratamentului cu MILBEMAX.

PRECAUȚII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEȘEURILOR, DUPĂ CAZ

 • Produsul nu trebuie să fie deversat în cursuri de apă, datorită pericolului pentru pești și alte organisme acvatice.
 • Orice comprimate de MILBEMAX nefolosite sau deșeurile provenite din utilizarea acestora trebuie eliminate în conformitate cu cerințele locale.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Milbemax Cat 4 / 10 mg (< 2 kg), 50 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Elanco. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare interne-pisici marca Elanco pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Milbemax Cat 4 / 10 mg (< 2 kg), 50 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Milbemax Cat 4 / 10 mg (< 2 kg), 50 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Milbemax Cat 4 / 10 mg (< 2 kg), 50 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare interne-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Milbemax Cat 4 / 10 mg (< 2 kg), 50 tablete la prețul 609,18 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Elanco pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs AS-ELA-5503
Cod Bare 5909997016771
Producător Elanco
Notificare culori multiple Nu
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • foarte eficient
  Calitate
  Preț
  Am folosit 1 cpr la un pui de pisica de 6 saptamani ce prezenta balonare, a fost bine tolerat fara niciun efect advers.
 • Bun
  Calitate
  Preț
  pentru pisici de talie mică și pisicuțe si este indicat pentru în tratamentul infecțiilor mixte provocate de cestode și nematode imature și adulte.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.