METROSEPT E Suspensie uleioasa 1 L

METROSEPT E Suspensie uleioasa 1 L
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

METROSEPT E Suspensie uleioasa 1 L - Antimicrobian şi antiparazitar pentru prevenţia şi tratamentul metritelor, cervicitelor şi vaginitelor la vaci, oi, capre şi scroafe.

METROSEPT E Suspensie uleioasa 1 L - Antimicrobian şi antiparazitar pentru prevenţia şi tratamentul metritelor, cervicitelor şi vaginitelor la vaci, oi, capre şi scroafe.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Enrofloxacin 2,5g; Oxitetraciclină clorhidrat 5g; Iodoform 5g;
 • Excipienţi (ulei de parafină, vaselină neutră) până la 100 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Metrosept E, datorită componentelor sale are o puternică acţiune antimicrobiană, fiind eficient atât în combaterea infecţiilor bacteriene, cât şi a celor produse de protozoare.
 • Enrofloxacinul este un chimioterapic cu spectru larg şi acţiune antimicrobiană, chiar şi asupra germenilor rezistenţi la antibiotice.
 • Este un derivat fluorurat de 4-chinolonă (fluorochinolonă) făcând parte din ultima generaţie de chinolone sintetice, cu o notabilă activitate bactericidă asupra germenilor Gram pozitivi, Gram negativi, a micloplasmelor şi chlamidiilor.
 • Comparativ cu restul grupului de chinolone enrofloxacinul are toxicitatea cea mai redusă.
 • Oxitetraciclina este un antibiotic cu spectru larg care acţionează asupra germenilor Gram pozitivi şi Gram negativi, cât şi asupra protozoarelor flagelate.
 • Iodoformul este un excelent dezodorizant, cu o capacitate mare de penetrare a ţesuturilor modificate, este antiseptic, analgezic si cicatrizant al mucoasei vaginale si uterine.
 • Produsul este bine tolerat de mucoasa genitală, atât în cazul afecţiunilor acute, cât şi a celor cronice.
 • Suspensia pătrunde uşor în toate zonele afectate, chiar şi în prezenţa pseudomembranelor şi a secreţiilor.

SPECII ŢINTĂ: Vacă, oaie, capră, scroafă.

INDICAŢII

 • Metrosept E se foloseşte pentru prevenţia şi tratamentul metritelor, cervicitelor şi vaginitelor la vaci, oi, capre şi scroafe.
 • Administrat după retenţii placentare şi fătări distocice, previne instalarea infecţiilor.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat.

MOD DE ADMINISTRARE

Se aplică intravaginal sau intrauterin, practicând următoarele doze:

 • 30 - 40 ml/vacă, 2-3 administrări la interval de 24 ore.
 • 10 - 15 ml/oaie, capră şi scroafă, 2-3 administrări la interval de 24 ore.

ATENŢIONĂRI

 • Înainte de administrarea produsului se face o toaletare cu apă şi săpun a organului genital extern afectat.
 • Produsul se aplică intravaginal sau intrauterin cu ajutorul seringilor dozatoare prevăzute cu furtun de polietilenă.
 • La administrarea produsului se foloseşte mănuşa chirurgicală sterilă.
 • Folosirea produsului se va face în conformitate cu reglementările legale, oficiale şi locale în vigoare.
 • Fluorochinolonele vor fi păstrate ca rezervă şi se vor folosi doar când boala infecţioasă nu a răspuns eficient sau se aşteaptă să răspundă puţin la alte clase de produse antimicrobiene.
 • Folosirea fluorochinolonelor trebuie să se facă ori de câte ori este posibil pe baza unui test de sensibilitate (antibiogramă).
 • Utilizarea neraţională a produsului, fără să se ţină cont de instrucţiunile menţionate, poate să crească antibiorezistenţa bacteriilor la fluorochinolone şi să scadă eficacitatea tratamentului cu alte chinolone, determinată de posibila rezistenţă încrucişată

TIMP DE AŞTEPTARE

 • Carne: 28 zile;
 • La animalele pentru producţia de lapte: 7 zile de la ultimul tratament.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu METROSEPT E Suspensie uleioasa 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul METROSEPT E Suspensie uleioasa 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul METROSEPT E Suspensie uleioasa 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești METROSEPT E Suspensie uleioasa 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți METROSEPT E Suspensie uleioasa 1 L la prețul 305,16 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-457
Cod Intern Furnizor 34839
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.