MATERNITATE 5 IN 1

MATERNITATE 5 IN 1
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
44,10 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

MATERNITATE 5 IN 1 - Dispozitiv multifunctional, poate fi folosit ca maternitate pentru pestii vivipari, crescatorie pentru puii mici, pentruizolarea pestilor raniti sau agresivi, pentru expunerea pestilor Betta, pentru depunerea icrelor.
Recomandă acest produs și prietenilor

MATERNITATE 5 IN 1 - Dispozitiv multifunctional, poate fi folosit ca maternitate pentru pestii vivipari, crescatorie pentru puii mici, pentruizolarea pestilor raniti sau agresivi, pentru expunerea pestilor Betta, pentru depunerea icrelor.

 • Prevazut cu separator orizontal sub forma de V pentru separarea puilor de mama si 3 pereti separatori verticali.
 • Include clame metalice ce se pot fixa pe marginea oricarui tip de acvariu.
 • Material plastic.
 • Dimensiuni L x l x H: 20.5 x 10 x 10 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu MATERNITATE 5 IN 1

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria diverse accesorii marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul MATERNITATE 5 IN 1 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul MATERNITATE 5 IN 1 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești MATERNITATE 5 IN 1?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria diverse accesorii de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți MATERNITATE 5 IN 1 la prețul 44,10 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-2732
Cod Bare 15561109369
Producător Hagen
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Maternitate 5in1
  Calitate
  Preț
  Aceasta maternitate nu trebuie sa lipseasca niciunui acvarist. Totusi,pretul nu cred ca este pe deplin justificat, putin cam prea mare iar sistemul de prindere, clemele metalice, ar trebui inlocuite, eventual, cu ventuze.
 • Maternitate 5in1
  Calitate
  Preț
  Un produs bun ce nu trebuie sa lipsesca niciunui acvarist. Totusi, pretul nu cred ca este justificat ! Putin cam prea mare !

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.