Marbogen Complex, 10 ml

Marbogen Complex, 10 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
70,68 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 71 puncte de loialitate. (71 puncte = 0,71 RON)

Marbogen Complex, 10 ml sunt picături auriculare soluție pentru câini indicate in tratamentul otitei externe acute la câini
Recomandă acest produs și prietenilor

Marbogen Complex, 10 ml sunt picături auriculare soluție pentru câini indicate in tratamentul otitei externe acute la câini în cazul în care, în baza testelor microbiologice, sunt prezente concomitent infecții cu Staphylococcus pseudintermedius și Pseudomonas aeruginosa și Malassezia pachydermatitis sensibile la ketoconazol, și, în baza testelor de susceptibilitate, datorită diferitelor caracteristici de rezistență, administrarea atât a marbofloxacinei, cât și a gentamicinei este considerată a fi necesară pentru
combaterea bacteriilor menționate anterior.

Fiecare ml conține:
Substanțe active:

 • Marbofloxacină 2,041 mg
 • Gentamicină sulfat 2,044 mg
 • Ketoconazol 4,081 mg
 • Prednisolon 1,850 mg


CONTRAINDICAȚII

 • Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la substanțele active sau la oricare dintre excipienți. Nu utilizați la câinii care prezintă perforarea membranei timpanice. 

REACȚII ADVERSE

 • În urma administrării pot fi observate leziuni eritematoase ușoare.
 • Frecvența reacțiilor adverse este foarte rară (prezente la mai puțin de 1 din 10.000 de animale, inclusiv raportări izolate).
 • Nu au fost observate reacții adverse după administrarea dozei recomandate.
 • Dacă apare hipersensibilitate la oricare dintre componente, tratamentul trebuie întrerupt și trebuie instituită o terapie adecvată.

SPECII ȚINTĂ

 • Câini

TIMP DE AȘTEPTARE

 • Nu este cazul.

PRECAUȚII SPECIALE DE DEPOZITARE

 • A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor.
 • A se depozita la o temperatură de sub 25 °C.
 • Nu utilizați acest produs medicinal veterinar după data de expirare care este menționată pe etichetă și pe cutie după EXP.
 • Termenul de valabilitate de la deschiderea flaconului: 28 zile.


ATENȚIONĂRI SPECIALE
Atenționări speciale pentru fiecare specie țintă:

 • Trebuie evitată utilizarea inutilă a produsului referitor la oricare din substanțele active. Tratamentul este indicat numai dacă s-a depistat infecția mixtă cu Pseudomonas aeruginosa și Staphylococcus pseudintermedius și Malassezia pachydermatis.
 • Dacă una dintre substanțele active nu mai este indicată din cauza diferitelor caracteristici ale infecțiilor bacteriene sau fungice, administrarea produsului trebuie întreruptă și înlocuită cu varianta de tratament potrivită. Otita bacteriană și fungică au adesea caracter secundar. Trebuie identificată și tratată cauza principală.
 • În timpul administrării produsului, trebuie evitat contactul cu ochii. În cazul contactului accidental cu ochii, clătiți imediat ochii cu apă din abundență.

Precauții speciale pentru utilizarea la animale:

 • Utilizarea produsului medicinal veterinar trebuie să se facă pe baza identificării microorganismelor și a testelor de susceptibilitate, luându-se în considerare politicile oficiale și locale antimicrobiene. Trebuie asigurat faptul că nu sunt neglijate procedurile de diagnosticare din cauza spectrului larg al componentelor antimicrobiene.
 • Procedura de diagnosticare trebuie să includă examenul fizic, examenul citologic și prelevarea de probe. Probele trebuie să fie cultivate pe medii de cultură și agenții patogeni și caracteristicile lor privind rezistența trebuie să fie determinate. Utilizarea exclusivă a unei singure clase de antibiotice poate duce la creșterea rezistenței în populația bacteriană. Este prudent să se păstreze antibioticele fluorochinolone pentru tratamentul stărilor clinice care au răspuns slab sau despre care se așteaptă să răspundă slab la alte clase de antibiotice.
 • Utilizarea îndelungată și intensă a produsului cu corticosteroizi topici determină unele efecte locale și sistemice, inclusiv reprimarea funcției suprarenale, subțierea epidermei și întârzierea procesului de vindecare.

Precauții speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale:

 • Persoanele cu hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre substanțe trebuie să evite contactul cu produsul.
 • În timpul manipulării produsului trebuie purtat echipamentul individual de protecție, care constă în mănuși impermeabile.
 • Nu consumați alimente, băuturi sau tutun în timpul administrării produsului.
 • În cazul expunerii pielii, curățați pielea contaminată cu o soluție de apă și săpun.
 • În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.
 • Solicitați asistență medicală dacă, după expunere, apar semne de eritem cutanat, exantem sau iritarea oculară persistentă. Umflarea feței, a buzelor și a ochilor sau dificultățile respiratorii sunt semne mai grave care necesită intervenție medicală urgentă.

Utilizarea în perioada de gestație sau lactație:

 • Siguranța produsului medicinal veterinar nu a fost stabilită în timpul gestației și lactației. Utilizarea nu este recomandată în timpul gestației și lactației.

Interacțiunea cu alte produse medicinale și alte forme de interacțiune:

 • Nu sunt informații disponibile.

Supradozare (simptome, proceduri de urgență, antidoturi):

 • La depășirea dozei recomandate de până la 5 ori, nu s-au observat reacții adverse locale sau generale. Dacă apare hipersensibilitate la oricare dintre componente, tratamentul trebuie întrerupt și trebuie inițiată o terapie adecvată.

Incompatibilități:

 • Acțiunea bactericidă a fluorochinolonelor și a aminoglicozidelor este scăzută în prezența produselor acidifiante de curățare a urechilor. Trebuie evitate produsele acidifiante de curățare a urechilor.

PRECAUȚII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSELOR NEUTILIZATE SAU A DEȘEURILOR, DUPĂ CAZ

 • Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deșeurile provenite din astfel de produse medicinale veterinare trebuie eliminate în conformitate cu cerințele locale.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Marbogen Complex, 10 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Maravet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria produse otice marca Maravet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Marbogen Complex, 10 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Marbogen Complex, 10 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Marbogen Complex, 10 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria produse otice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Marbogen Complex, 10 ml la prețul 70,68 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Maravet pentru caini de la Pet Mart!

 • Administrare auriculară.
 • Numai pentru uz extern.
 • Nivelul recomandat al dozei de produs pentru câini este de 5 picături (aproximativ 0,1 ml) în canalul auditiv extern, de două ori pe zi, timp de 14 zile.
 • Înaintea aplicării produsului, trebuie îndepărtate părul și murdăria de pe suprafața ce urmează tratată.
 • Masați baza urechii și încercați să împiedicați câinele să-și scuture capul timp de cel puțin 5 minute.
 • Picurătorul trebuie curățat după utilizare cu o batistă sau un șervețel de hârtie curat iar capacul flaconului trebuie închis ermetic după utilizare.
Cod intern produs MM-ALP-1
Cod Bare 5999566390692
Producător Maravet
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Volum 10 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.