Maracat Gold Miel si Rata, 400 g

Maracat Gold Miel si Rata, 400 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Maracat Gold Miel si Rata 400 g - hrana umeda completa si echilibrata pentru pisici.

 • Asigura o crestere si o dezvoltare armonioasa a pisicii dumneavoastra.
 • Contine ingrediente esentiale pentru o digestie buna precum si nivele de calciu si proteine adaptate nevoilor de crestere a pisicilor.
 • Hrana creata de specialisti, testata minutios.
 • Este un produs usor de depozitat; nu necesita mult spatiu.
 • Usor de administrat.  


Specificatii

 • Mod de pastrare: cutia odata deschisa se va pastra in frigider.  
 • A se consuma pana la data indicata pe ambalaj.
 • A se servi la temperatura camerei.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Maracat Gold Miel si Rata, 400 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Maravet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana umeda pisici marca Maravet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Maracat Gold Miel si Rata, 400 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Maracat Gold Miel si Rata, 400 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Maracat Gold Miel si Rata, 400 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana umeda pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Maracat Gold Miel si Rata, 400 g la prețul 8,21 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Maravet pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-MAR-457
Cod Bare 6422966100541
Producător Maravet
Vârsta Adult
Greutatea 400 g
Rasa Toate
Ingredient principal Miel, Rață
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).