Leva 100ml

Leva 100ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Solutie injectabila pe baza de levamisol

Compoziţie

Fiecare mililitru conţine:

Levamisol bază…………………………….100 mg

Solvenţi q s ad ………………………….… 1ml.

Actiune farmacoterapeutică:

Levamisolul este un antihelmintic sintetic cu acţiune împotriva unui larg spectru de viermi gastrointestinali şi pulmonari. Levamisolul cauzează o creştere a tonusului stratului muscular axial urmată de paralizia viermilor.

Indicaţii:

Profilaxia şi tratamentul infestaţilor cu viermi gastrointestinali şi pulmonari la bovine, ovine , caprine si porcine .

Bovine, ovine : Trichostrongylus, Cooperia, Ostertagia, Haemonchus, Nematodirus, Chabertia, Bunostomum, Protostrongylus, Dictynocaulus spp.

Porcine :Ascaris suun, Hyostrongylus rubidus, Metastrongylus elongatus, Oesophagostomum spp. Si Trichuris suis.

Mod de administrare şi dozare :

Se recomanda administrarea intramusculară

Bovine, ovine,caprine,porcine - 1ml /20 kg.G.V.

Contraindicaţii :

Nu se recomandă administrarea la animalele cu probleme hepatice.

Reacţii adverse:

Nu au fost semnalate reacţii adverse în condiţiile respectării dozei recomandate. Supradozele pot cauza excitaţie, epiforă, transpiraţie, salivaţie abundentă, tuse, vomă, colici şi spasme.


Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Leva 100ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Abad. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Abad pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Leva 100ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Leva 100ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Leva 100ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Leva 100ml la prețul 18,42 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Abad de la Pet Mart!

Cod intern produs AB-ABA-153
Producător Abad
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • leva 100
    Preț
    bun medicament

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.