Lesa retractabila, 4Dog Deluxe cu lanterna, 5 m

Lesa retractabila, 4Dog Deluxe cu lanterna, 5m
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Lesa retractabila cu snur de 5 metri pentru caini de talie medie si mare, cu o greutate de pana in 40 kg.

Lesa are atasata o lanterna, foarte utila mai ales atunci cand iesiti cu catelul la o plimbare pe inserat.

  • Imaginea produsului este cu titlu de prezentare.
  • Produsul poate avea diverse culori.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Lesa retractabila, 4Dog Deluxe cu lanterna, 5 m

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la 4Dog. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria lese caini marca 4Dog pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Lesa retractabila, 4Dog Deluxe cu lanterna, 5 m este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Lesa retractabila, 4Dog Deluxe cu lanterna, 5 m la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Lesa retractabila, 4Dog Deluxe cu lanterna, 5 m?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria lese caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Lesa retractabila, 4Dog Deluxe cu lanterna, 5 m la prețul 60,61 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele 4Dog pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PY-DOG-60
Cod Bare 5949060208443
Producător 4Dog
Notificare culori multiple Da
Talie Medie
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.