Lesa pentru caini, Zolux Hydepark, Kaki 11 mm/ 1.2 m

Lesa pentru caini, Zolux Hydepark, Kaki 11 mm/ 1.2 m
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
75,93 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 76 puncte de loialitate. (76 puncte = 0,76 RON)

Lesa pentru caini Zolux Hydepark Kaki 11mm/1.2m - O combinatie eleganta si clasica.

Caracteristici:

  • Lesa durabila si solida
  • Contine carabiniera pentru fixare
  • Material: poliester si poliuretan
  • Lungime: 1.2 m
  • Grosime: 11 mm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Lesa pentru caini, Zolux Hydepark, Kaki 11 mm/ 1.2 m

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Zolux. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria lese caini marca Zolux pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Lesa pentru caini, Zolux Hydepark, Kaki 11 mm/ 1.2 m este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Lesa pentru caini, Zolux Hydepark, Kaki 11 mm/ 1.2 m la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Lesa pentru caini, Zolux Hydepark, Kaki 11 mm/ 1.2 m?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria lese caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Lesa pentru caini, Zolux Hydepark, Kaki 11 mm/ 1.2 m la prețul 75,93 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Zolux pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ZOL-470
Cod Bare 3336024667767
Producător Zolux
Lungime 120 cm
Material Poliester
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).