Lampa Ultrasun 80 W

Lampa Ultrasun 80 W
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Lampile Ultrasun sunt concepute pentru soparle si testoase din regiuni tropicale sau desertice.
Razele UVB contribuie la cresterea si dezvoltarea sanatoasa (solzi, gheare, carapace) si previn degenerarea metabolica a oaselor.Razele UVB ajuta reptile sa sintetizeze vitamin D3 (ce contribuie la absorbtia optima de calciu).
Razele UVA contribuie la bunastarea fizica a animalelor si diminueaza stresul. Lampa se poate instala deasupra capacului sau in interiorul terariului. Instalarea este facilitata de faptul ca lampa se poate insuruba intr-o dulie ceramica standard E27.
Incurajati reptila sa se catere la diferite inaltimi in terariu pentru a descoperi razele UV si caldura de care are nevoie.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Lampa Ultrasun 80 W

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Reptiles Planet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria iluminat, incalzire reptile marca Reptiles Planet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Lampa Ultrasun 80 W este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Lampa Ultrasun 80 W la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Lampa Ultrasun 80 W?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria iluminat, incalzire reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Lampa Ultrasun 80 W la prețul 103,45 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Reptiles Planet pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-REP-1049
Cod Bare 3760140909379
Producător Reptiles Planet
Greutatea 200 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.