Lampile Ultrasun sunt concepute pentru soparle si testoase din regiuni tropicale sau desertice.
Razele UVB contribuie la cresterea si dezvoltarea sanatoasa (solzi, gheare, carapace) si previn degenerarea metabolica a oaselor.Razele UVB ajuta reptile sa sintetizeze vitamin D3 (ce contribuie la absorbtia optima de calciu).
Razele UVA contribuie la bunastarea fizica a animalelor si diminueaza stresul. Lampa se poate instala deasupra capacului sau in interiorul terariului. Instalarea este facilitata de faptul ca lampa se poate insuruba intr-o dulie ceramica standard E27.
Incurajati reptila sa se catere la diferite inaltimi in terariu pentru a descoperi razele UV si caldura de care are nevoie.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Lampa Ultrasun 80 W

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Reptiles Planet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria diverse marca Reptiles Planet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Lampa Ultrasun 80 W este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Lampa Ultrasun 80 W la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Lampa Ultrasun 80 W?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Lampa Ultrasun 80 W la prețul 108,90 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Reptiles Planet pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-REP-1049
Cod Bare 3760140909379
Producător Reptiles Planet
Notificare culori multiple Nu
Greutatea 200 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).