Kenoderm 5 L

Kenoderm 5 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
194,54 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 195 puncte de loialitate. (195 puncte = 1,95 RON)

Kenoderm 5 L - Sapun pentru curatirea si decontaminarea mainilor. Nu contine parfum, potrivit standardelor HACCP si este bland cu mainile, chiar si in cazul utilizarii frecvente.
Recomandă acest produs și prietenilor

Kenoderm 5 L - Sapun pentru curatirea si decontaminarea mainilor. Nu contine parfum, potrivit standardelor HACCP si este bland cu mainile, chiar si in cazul utilizarii frecvente.

Proprietăți

Keno Derm este pe bază de digluconat de clorhexidina (cunoscut pentru spectru antibacterin larg) și agenți pentru întreținerea pielii. Este indoor, este testat conform EN1040 si EN1499.

Utilizare

 • Keno derm poate fi utilizat in sisteme de dozaj automate.
 • Utilizați 5-10 ml de Keno derm.
 • Frecați mâinile pentru un minut, încheieturi, unghii și spațiul dintre degete.
 • Limpeziți bine mâinile și apoi uscațile.

Specificații:

 • Aspect: culoarea roșu deschis, lichid vascos
 • pH (100%) : cca 5.5
 • Densitate (20⁰C): cca 1.000
 • Utilizați biocide cu precauție. Înainte de orice utilizare, citiți eticheta și prospectul.

Deşeurile

Deşeurile sau flacoanele goale vor fi manipulate conform reglementărilor locale în vigoare.

Păstrare

La loc răcoros, ferit de lumină.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Kenoderm 5 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diversi. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena adapost marca Diversi pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Kenoderm 5 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Kenoderm 5 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Kenoderm 5 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena adapost de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Kenoderm 5 L la prețul 194,54 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diversi pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-DIV-774
Cod Bare 5414829011225
Producător Diversi
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).