K-Othrine SC 25 1 L

K-Othrine SC 25 1 L

K-Othrine SC 25 1 L - Insecticid piretrocid pentru combaterea insectelor zburătoare și târâtoare. Preț 419,64 RON
419,64 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 420 puncte de loialitate. (420 puncte = 4,20 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

K-Othrine SC 25 1 L - Insecticid piretrocid pentru combaterea insectelor zburătoare și târâtoare.

 • K - Othrine SC 25 ambalat la fiola (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, având ca substanta activa deltamethrin - ul, un  izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.
 • Insecticidul este conditionat  sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica,  remanenta si siguranta in aplicare, atât pentru operator, cât si pentru beneficiar.
 • Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu  pateaza, nu lasa  urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

 

 • Manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: Dictyoptera  - gândaci, Diptera  - muste si tântari,  Siphonoptera  - purici, paduchi, Hemiptera  - plosnite, Lepidoptera  - molii, Coleoptera  - carabusi; Dermapthera  - urechelnite, Psocoptera  - paduchi de carte, Hymenoptera  - furnici.
 • Este clasificat in U.E. ca un insecticid cu o toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non - vizate (in special, mamiferele), efectele  sa le adverse asupra acestora fiind absolute intâmplatoare si neimportante ca gravitate.
 • Este un insecticid care actioneaza prin contact si ingestie, penetrând extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, para lizându - le  sistemul nervos si provocâdu - le mo artea.
 • Aplicarea K - Othrine SC 25 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie  - pompa de presiune scazuta; formularea  de suspensie concentrata favorizeaza formarea unor depozite microscopice de substanta activa dupa tratament, care  nu pot fi absorbite  repede de suprafata tratata, generând o remanenta crescuta.


Utilizarea insecticidului K - othrine SC25:

 • Se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii d e maxima igiena  protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica).

- 5ml se dizolva in 0.5L de apa si se trate aza o suprafata de 10mp.

K - Othrine SC 25 are o remanenta de 6 pâna la 9 saptamâni, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia  acesteia.

Daunatori vizati: gandaci de bucatarie, purici, capuse, plosnite, furnici, omizi, muste, tantari, viespi

Mod de ambalare: 1 L

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si K-Othrine SC 25 1 L.

Scapa de daunatori rapid cu K-Othrine SC 25 1 L

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu K-Othrine SC 25 1 L.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, K-Othrine SC 25 1 L actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si K-Othrine SC 25 1 L trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere muste de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere muste vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege K-Othrine SC 25 1 L sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere muste de la PetMart.ro!

Cod intern produs MM-BAY-916
Producător Bayer
Data Expirare 28 feb. 2019
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking