Juwel Pompa Eccoflow 1500 L/h

Juwel Pompa Eccoflow 1500 L/h
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
332,94 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 333 puncte de loialitate. (333 puncte = 3,33 RON)

Pompă internă pentru acvarii, cu capacitate de 600 l/h, recomandată acvariilor Juwel Trigon 350, Rio 400, Vision 450.
Noile pompe Juwel Eccoflow asigură eficienţa sistemului de filtrare prin furnizarea unui flux lent al apei prin medii filtrante.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Juwel Pompa Eccoflow 1500 L/h

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Juwel. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria pompe interne marca Juwel pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Juwel Pompa Eccoflow 1500 L/h este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Juwel Pompa Eccoflow 1500 L/h la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Juwel Pompa Eccoflow 1500 L/h?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria pompe interne de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Juwel Pompa Eccoflow 1500 L/h la prețul 332,94 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Juwel pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-JUW-7932
Cod Bare 4022573857580
Producător Juwel
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.