Jucarie pisici cu atractant, Hartz Cattraction, Unicornul Magic Mov

Jucarie pisici cu atractant, Hartz Cattraction, Unicornul Magic Mov
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
35,99 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 36 puncte de loialitate. (36 puncte = 0,36 RON)

Un unicorn magic de plus, impodobit cu o coada cu pene, cu stelute fosnaitoare pe tot corpul, cu o coama stralucitoare in culorile curcubeului - toate elementel stimulante pentru o pisica.
Recomandă acest produs și prietenilor

Acesta este un unicorn magic de plus, impodobit cu o coada cu pene, cu stelute fosnaitoare pe tot corpul, cu o coama stralucitoare in culorile curcubeului - toate elementel stimulante pentru o pisica.

Unicornul magic este umplut cu un atractant natural foarte puternic – o combinatie intre Silver Vine si Catnip care atrage pisica sa se joace in mod activ.

  • Silver Vine (vita-de-vie argintie) este o vita-de-vie care creste in regiunile muntoase din nord-estul Asiei. Aceasta produce un atractant foarte eficace pentru pisici – provoaca pisicile sa se joace in mod activ cu jucaria, comparativ cu Catnip (iarba matei) simpla;
  • Pisicile raspund mult mai intens la Silver Vine comparativ cu Catnip;
  • Pisicile sunt creaturi curioase, cu instinctul natural de a explora si a se juca, iar jucariile Cattraction de la Hartz le stimuleaza aceste instincte si le ofera joaca de care ele au nevoie.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Jucarie pisici cu atractant, Hartz Cattraction, Unicornul Magic Mov

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hartz. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria jucarii diverse marca Hartz pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Jucarie pisici cu atractant, Hartz Cattraction, Unicornul Magic Mov este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Jucarie pisici cu atractant, Hartz Cattraction, Unicornul Magic Mov la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Jucarie pisici cu atractant, Hartz Cattraction, Unicornul Magic Mov?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria jucarii diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Jucarie pisici cu atractant, Hartz Cattraction, Unicornul Magic Mov la prețul 35,99 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hartz pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs GP-HAR-15
Cod Bare 3270015782 bis
Producător Hartz
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).