Jucarie pentru pasari mari, Leagan Lemn, 50x8 cm

Jucarie pentru pasari mari, Leagan Lemn, 50x8 cm
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 22,91 RON

Special Price 21,76 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Jucaria pentru pasari mari Leagan Lemn, 50x8 cm este realizata din lemn viu colorant si lant metalic argintiu special conceputa pentru a stimula joaca si distractia prietenului tau inaripat.
Recomandă acest produs și prietenilor

Jucaria pentru pasari mari Leagan Lemn, 50x8 cm este realizata din lemn viu colorant si lant metalic argintiu special conceputa pentru a stimula joaca si distractia prietenului tau inaripat.

Caracteristici:

  • Jucaria a fost colorata folosind numai produse non-toxice pentru animale;
  • Usor de agatat de gratiile coliviei datorita carligului metalic;
  • Infrumuseteaza colivia, oferind un plus de culoare;
  • Dimensiuni: 50x8 cm.

In momentul deteriorarii este indicata inlocuirea jucariei.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Jucarie pentru pasari mari, Leagan Lemn, 50x8 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Luohe Loofah. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria jucarii pasari marca Luohe Loofah pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Jucarie pentru pasari mari, Leagan Lemn, 50x8 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Jucarie pentru pasari mari, Leagan Lemn, 50x8 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Jucarie pentru pasari mari, Leagan Lemn, 50x8 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria jucarii pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Jucarie pentru pasari mari, Leagan Lemn, 50x8 cm la prețul 21,76 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Luohe Loofah pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-LUO-09
Cod Bare 6938939304194
Producător Luohe Loofah
Notificare culori multiple Nu
Alege Dimensiunea 50 cm
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.