Jucarie Paiatze Cat Minge & Soarece, 4 + 7 cm

Jucarie Paiatze Cat Minge & Soarece, 4 + 7 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Jucarie din fibre vegetale din porumb si pene, 4 + 7 cm.

Este perfecta pentru pisici. Ofera-i pisicii tale ore intregi de joaca si tine-o ocupata cu aceasta jucarie din fibre vegetale din porumb si pene, sub forma de minge si soarece. Pisica ta o va adora!

Include doua jucarii.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Jucarie Paiatze Cat Minge & Soarece, 4 + 7 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Paiatze. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria jucarii minge marca Paiatze pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Jucarie Paiatze Cat Minge & Soarece, 4 + 7 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Jucarie Paiatze Cat Minge & Soarece, 4 + 7 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Jucarie Paiatze Cat Minge & Soarece, 4 + 7 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria jucarii minge de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Jucarie Paiatze Cat Minge & Soarece, 4 + 7 cm la prețul 13,38 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Paiatze pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-PAI-57
Cod Bare 6424979051735
Producător Paiatze
Vârsta Kitten, Adult
Lungime 4 cm
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.