JUCARIE CAINE PET EXPERT OS CHRISTMAS VERDE 18 CM

JUCARIE CAINE PET EXPERT OS CHRISTMAS VERDE 18 CM
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

JUCARIE CAINE PET EXPERT OS CHRISTMAS VERDE 18 CM - Jucarie fabricata din vinil, ce stimuleaza interesul catelului.

- Reduce stresul in momentele in care cainele ramane singur acasa.
- Mentine animalutele active o perioada lunga de timp.

  • Dimensiuni: 18,3 x 6,3 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu JUCARIE CAINE PET EXPERT OS CHRISTMAS VERDE 18 CM

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Pet Expert. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria pet expert marca Pet Expert pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul JUCARIE CAINE PET EXPERT OS CHRISTMAS VERDE 18 CM este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul JUCARIE CAINE PET EXPERT OS CHRISTMAS VERDE 18 CM la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești JUCARIE CAINE PET EXPERT OS CHRISTMAS VERDE 18 CM?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria pet expert de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți JUCARIE CAINE PET EXPERT OS CHRISTMAS VERDE 18 CM la prețul 8,88 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Pet Expert de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-PET-2644
Cod Bare 6424979039702
Producător Pet Expert
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.