Jucarie Broasca 22 cm

Jucarie Broasca 22 cm
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Jucarie Ipts Broasca pentru cainii adulti si juniori de toate rasele.

Dimensiune:cca 22 cm lungime.

Confectionata din latex foarte rezistent la masticatie.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Jucarie Broasca 22 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la IPTS. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria jucarii latex marca IPTS pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Jucarie Broasca 22 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Jucarie Broasca 22 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Jucarie Broasca 22 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria jucarii latex de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Jucarie Broasca 22 cm la prețul 29,83 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele IPTS pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-IPT-913
Cod Bare 8712695040736
Producător IPTS
Vârsta Puppy și junior, Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 200 g
Alege Dimensiunea 22 cm
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • jucarie
    Calitate
    Preț
    simpatica jucarie

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.