Jucarie Arici fara Sunet 17 cm 34832

Jucarie Arici fara Sunet 17 cm 34832
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
27,72 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 28 puncte de loialitate. (28 puncte = 0,28 RON)

Jucarie Arici fara Sunet 17 cm 34832

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Jucarie Arici fara Sunet 17 cm 34832

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Trixie. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria jucarii plus marca Trixie pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Jucarie Arici fara Sunet 17 cm 34832 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Jucarie Arici fara Sunet 17 cm 34832 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Jucarie Arici fara Sunet 17 cm 34832?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria jucarii plus de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Jucarie Arici fara Sunet 17 cm 34832 la prețul 27,72 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Trixie pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs EX-TRI-5764
Cod Bare 4047974348321
Producător Trixie
Notificare culori multiple Nu
Alege Dimensiunea 17 cm
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).