ISTA - Acvariu multifunctional, sticla, alb - Multi-Aquarium Pet Case, White

ISTA - Acvariu multifunctional, sticla, alb - Multi-Aquarium Pet Case, White
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acvariu multifunctional, potrivit pentru diverse tipuri de animale cum ar fi pesti, soparle, reptile sau amfibieni.

  • Capacul se poate deschide/ inchide.
  • Design elegant. 
  • Dimensiune: 16×16×16 cm

 

 

 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ISTA - Acvariu multifunctional, sticla, alb - Multi-Aquarium Pet Case, White

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la ISTA. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria modele terarii si acvarii reptile marca ISTA pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ISTA - Acvariu multifunctional, sticla, alb - Multi-Aquarium Pet Case, White este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul ISTA - Acvariu multifunctional, sticla, alb - Multi-Aquarium Pet Case, White la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ISTA - Acvariu multifunctional, sticla, alb - Multi-Aquarium Pet Case, White?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria modele terarii si acvarii reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ISTA - Acvariu multifunctional, sticla, alb - Multi-Aquarium Pet Case, White la prețul 81,60 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele ISTA pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs KS-02339-EI-066
Cod Bare 4719856830667
Cod Intern Furnizor EI-066
Producător ISTA
Notificare culori multiple Nu
Alege Dimensiunea 160 cm
Greutate 2 kg
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.