Ne așteptăm să existe întârzieri față de durata de livrare standard, datorită cererii mari. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.

Intersand Ecolife 4.54 Kg

Intersand Ecolife 4.54 Kg
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Intersand Ecolife 4.54 Kg - Asternut igienic din plante pentru pisici , prietenos cu mediul inconjurator.

 • Trecerea de la vechiul la noul asternut se face treptat. La inceput, adaugati peste ECOLIFE un strat din vechiul asternut, pe care il veti reduce treptat.
 • 4.54kg de asternut ECOLIFE sunt echivalente cu 10 kilograme de asternut din bentonita.


Specificatii

 • 100% natural, 100% biodegradabil din fibre ultra absorbante de mazare si cereale, fara aditivi sau chimicale;
 • Controlul mirosului contine yucca, o planta cunoscuta pentru efectul ei dezodorizant, care retine in intregime mirosurile neplacute;
 • Sigur ECOLIFE este sigur pentru pisici, indiferent de varsta sau de rasa acestora;
 • Usor poate fi transportat cu usurinta;
 • Efect de durata ECOLIFE este foarte eficient, pierderile fiind foarte putine.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Intersand Ecolife 4.54 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Intersand. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Intersand pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Intersand Ecolife 4.54 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Intersand Ecolife 4.54 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Intersand Ecolife 4.54 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Intersand Ecolife 4.54 Kg la prețul 103,61 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Intersand de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-INT-426
Producător Intersand
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).