ImunoActive, 20 ml

ImunoActive, 20 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
27,45 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 28 puncte de loialitate. (28 puncte = 0,28 RON)


Gelul ImunoActive se administrează în toate situațiile în care este nevoie de întărirea sistemului imunitar: afecțiuni acute și cronice, stări de convalescență, alergii, etc.
Recomandă acest produs și prietenilor

Indicații

Vitaminele și uleiurile esențiale încurajează crearea unui sistem imunitar sănătos, protejează sănătatea animalelor și furnizează susținere în cadrul tratării animalelor bolnave.

Gelul ImunoActive se administrează în toate situațiile în care este nevoie de întărirea sistemului imunitar: afecțiuni acute și cronice, stări de convalescență, alergii, etc.

De asemenea, poate fi administrat în cadrul tuturor situațiilor stresante ( stări de nervozitate, agresivitate, perioade de vânătoare sau concursuri).

 

Specii țintă: Câini, pisici, suine, ovine, caprine.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ImunoActive, 20 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diversi. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca Diversi pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ImunoActive, 20 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul ImunoActive, 20 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ImunoActive, 20 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ImunoActive, 20 ml la prețul 27,45 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diversi pentru pisici de la Pet Mart!

Compoziție/ 100 ml:

  • Vitamina A - 1.000.000 U.I., Vitamina D3- 100.000 U.I., Vitamina E- 500 mg,
  • Vitamina C- 500mg, Vitamina K (MSB 50%)- 1250 mg
  • Amestec de extracte din plante ( Echinacea purpurea, Thymus vulg.,  Rosmarinus officinalis,  Allium )- 5.6%
  • Propilenglicol-  75g, Gumă xantan- 25g
  • Excipienți:  Izopropanol, Polisorbat 20, Benzoat de sodiu, Sorbat de potasiu, Sulfat lauril de sodiu, Aromă de vanilie, PW - q.s. 100ml

Doze și mod de administrare:

Conținutul seringii se administrează direct în cavitatea bucală a animalului, timp de 7-10 zile, în următoarele doze:

 

Câini: 1ml/ 4kg greutate corporală

Pisici: 1ml/ 4kg greutate corporală

Suine: 1ml/4kg greutate corporală

Ovine: 1ml/4kg greutate corporală

Caprine: 1ml/4kg greutate corporală

 

Dacă animalul are mai puțin de 4 kg, doza minimă/ animal este 1ml.

 

Contraindicații:  A nu se administra animalelor care nu au reflex de inghițire!

Reacții adverse: Nu există.

Precauții speciale: A se depozita într-un loc ferit de umiditate și lumină, la o temperatură de sub  25°C. A se păstra în recipiente inchise. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs MT-DIV-06
Producător Diversi
Volum 20 ml
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).