HRANITOR WB-01

HRANITOR WB-01
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
8,51 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 9 puncte de loialitate. (9 puncte = 0,09 RON)

HRANITOR WB-01 - Dispozitiv pentru hranirea pestilor ornamentali la suprafata apei, previne imprastierea hranei vii sau congelate in apa din acvariu larve de tantari, tubifex etc.).
Recomandă acest produs și prietenilor

HRANITOR WB-01 - Dispozitiv pentru hranirea pestilor ornamentali la suprafata apei, previne imprastierea hranei vii sau congelate in apa din acvariu larve de tantari, tubifex etc.).

  • Se monteaza la nivelul apei.
  • Fabricat din material plastic.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu HRANITOR WB-01

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Shenzen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hranitoare/ dozatoare marca Shenzen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul HRANITOR WB-01 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul HRANITOR WB-01 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești HRANITOR WB-01?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hranitoare/ dozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți HRANITOR WB-01 la prețul 8,51 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Shenzen pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-SHE-2864
Cod Bare 6933163301438
Producător Shenzen
Notificare culori multiple Nu
Greutatea 30 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).