Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

Hrana premium porcusor guineea Vitapol, 900 g

Hrana premium porcusor guineea Vitapol, 900 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
27,36 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Hrana standard porcusor guineea Vitalpol, 400 g este o hrană ce contine toate ingredientele atent selectate pentru a oferi o alimentatie completa procusorilor de guineea. 
Recomandă acest produs și prietenilor

Hrana standard porcusor guineea Vitalpol, 400 g este o hrană ce contine toate ingredientele atent selectate pentru a oferi o alimentatie completa procusorilor de guineea. 

INGREDIENTE: hrană granulată 30,3%, produse din seminţe şi cereale 28,4%, vegetale 26,1%, alte plante 9,5%, fructe 3%, produse de panificaţie 2,7%. Conţine vitamine naturale.

CONSTITUENŢI ANALITICI: proteină brută 13,9%, Fibre brute 7,1%, Grăsimi brute 6,9%, Cenuşă brută 3,33%.

MOD DE ADMINISTRARE: administrati de 2-3 ori pe zi în funcţie de nevoile animalului.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hrana premium porcusor guineea Vitapol, 900 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vitapol. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria meniuri rozatoare marca Vitapol pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hrana premium porcusor guineea Vitapol, 900 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hrana premium porcusor guineea Vitapol, 900 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hrana premium porcusor guineea Vitapol, 900 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria meniuri rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hrana premium porcusor guineea Vitapol, 900 g la prețul 27,36 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vitapol pentru rozatoare de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-VPO-11
Cod Bare 5904479001320
Producător Vitapol
Vârsta noua Adult, Senior
Greutatea 900 g
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.