Hrana granule pesti, Enjoy Goldi Mix, 250 ml

ENJOY GOLDI MIX GRANULE 250ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
13,46 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 14 puncte de loialitate. (14 puncte = 0,14 RON)

Hrana pentru Pesti Enjoy Goldi Mix Granule 250 ml este o hrana completa pentru carasi ornamentali (aurii, voalati etc.), bogata in vitamine si Omega 3 ce asigura o dieta sanatoasa si echilibrata pestilor.
Recomandă acest produs și prietenilor

Hrana pentru Pesti Enjoy Goldi Mix Granule 250 ml este o hrana completa pentru carasi ornamentali (aurii, voalati etc.), bogata in vitamine si Omega 3 ce asigura o dieta sanatoasa si echilibrata pestilor.

Formula "Clear Water" pastreaza apa acvariului curata si limpede timp indelungat.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hrana granule pesti, Enjoy Goldi Mix, 250 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Enjoy. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana granule marca Enjoy pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hrana granule pesti, Enjoy Goldi Mix, 250 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hrana granule pesti, Enjoy Goldi Mix, 250 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hrana granule pesti, Enjoy Goldi Mix, 250 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana granule de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hrana granule pesti, Enjoy Goldi Mix, 250 ml la prețul 13,46 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Enjoy pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ENJ-1029
Producător Enjoy
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).