Herba Prim suspensie antidiareica, 150 ml

Herba Prim suspensie antidiareica, 150 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
12,35 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 13 puncte de loialitate. (13 puncte = 0,13 RON)

Herba Prim suspensie antidiareica, 150 ml este un produs cu proprietăţi tonice, protejează mucoasa intestinală, diminuând absorbţia enterotoxinelor.
Recomandă acest produs și prietenilor

Herba Prim suspensie antidiareica, 150 ml este un produs cu proprietăţi tonice, protejează mucoasa intestinală, diminuând absorbţia enterotoxinelor. Se indică ca
adjuvant în afecţiuni primare sau secundare ale aparatului digestiv la viţei, miei, iezi, purcei căţei sau pisici, în gastroenterite, ulcer gastric, a dizenteriei, colitei cronice, în fermentaţii intestinale anormale, intoxicaţii.

CONȚINUT
Conţine extract din plante medicinale de:

 • Troscot (Polygonum aviculare);
 • Sunătoare (Hypericum perforatum);
 • Coada şoricelului (Achillea millefolium);
 • Nuc (Juglans regia);
 • Gălbenele (Calendula officinalis);
 • Pătlagină (Plantago major);
 • Răchitan (Lythrum salicaria);
 • Coada racului (Potentilla anserina);
 • Mentă (Mentha piperita);
 • Turiţa mare (Agrimonia eupatoria);
 • Şovârv (Origanum vulgare);

MOD DE ADMINISTRARE

 • Per os: - Doza generală este de un puf (jet) la baza limbii pentru fiecare 3-5 kg greutate, de 2 ori pe zi, timp de 3-5 zile. La tineret sub 3 kg - 1 puf.
 • A se agita înainte de utilizare!

PĂSTRARE

 • La temperatura camerei (15 - 25 C˚), în ambalaje bine închise, ferit de surse de foc, soare şi umezeală.
 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • Nu se refoloseşte flaconul după golire.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Herba Prim suspensie antidiareica, 150 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Promedivet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antidiarice - laxative marca Promedivet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Herba Prim suspensie antidiareica, 150 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Herba Prim suspensie antidiareica, 150 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Herba Prim suspensie antidiareica, 150 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antidiarice - laxative de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Herba Prim suspensie antidiareica, 150 ml la prețul 12,35 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Promedivet pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-PRO-5514
Cod Bare 6424213000604
Producător Promedivet
Volum 150 ml
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Recomandat
  Calitate
  Preț
  Recomand produsul

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.