HEPATOROMVAC Pulbere hidrosolubila 100 g

HEPATOROMVAC Pulbere hidrosolubila 100 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
26,16 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 27 puncte de loialitate. (27 puncte = 0,27 RON)

Pulbere hidrosolubila 100 g - Antitoxic şi desensibilizant în prevenirea şi tratamentul stărilor toxice generale sau hepatice determinate de calitatea necorespunzătoare a furajelor, în stări de convalescenţă, după gastroenterite, în parazitoze etc. la viţei, purcei sugari şi păsări.
Recomandă acest produs și prietenilor

Pulbere hidrosolubila 100 g - Antitoxic şi desensibilizant în prevenirea şi tratamentul stărilor toxice generale sau hepatice determinate de calitatea necorespunzătoare a furajelor, în stări de convalescenţă, după gastroenterite, în parazitoze etc. la viţei, purcei sugari şi păsări.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Hepatoprotect este un produs cu efect protector care se realizează prin sinergismul celor patru componente cu marcante proprietăţi antitoxice şi desensibilizante, la care se adaugă creşterea generală a rezistenţei organismului datorită vitaminei C (acidul ascorbic) şi vitaminei B1.
 • Metionina are proprietăţi lipotrope utile în prevenirea sau tratamentul hepatopatiilor (se foloseşte ca medicaţie adjuvantă).
 • Tiamina reprezintă un factor vitaminic cu funcţie de co-carboxilază, indispensabil pentru metabolismul glucidic normal; acţionează substitutiv în stările de deficit de tiamină, corectând tulburările specifice.
 • Acidul ascorbic reprezintă un factor vitaminic cu rol în biogeneza substanţei intercelulare, intervine în procesele metabolice de oxidoreducere, în metabolismul glucidelor, proteinelor şi grăsimilor; acţionează substitutiv în stările de deficit de acid ascorbic, corectând tulburările specifice.
 • De asemenea, grăbeşte vindecarea plăgilor, favorizează depunerea calciului în oase şi vindecarea fracturilor, creşte rezistenţa capilarelor şi măreşte rezistenţa la infecţii.
 • Glucoza are acţiune nutritivă constituind o sursă de energie necesară funcţionarii normale a celulelor economisind astfel proteinele.

SPECII ŢINTĂ: Viţei, purcei sugari şi păsări.

INDICAŢII: Se recomandă în prevenirea şi tratamentul stărilor toxice generale sau hepatice determinate de calitatea necorespunzătoare a furajelor (cereale nematurate, cu umiditate crescută şi început de alterare etc.), în stări de convalescenţă, după gastroenterite, în parazitoze etc.

CONTRAINDICAŢII

 • Se vor respecta dozele şi schemele de aplicare a tratamentului.
 • Dozele mărite nejustificat pot interfera acţiunea altor vitamine din complexul B, cu fenomene carenţiale consecutive.

REACŢII ADVERSE: Nu este cazul

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu HEPATOROMVAC Pulbere hidrosolubila 100 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul HEPATOROMVAC Pulbere hidrosolubila 100 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul HEPATOROMVAC Pulbere hidrosolubila 100 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești HEPATOROMVAC Pulbere hidrosolubila 100 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți HEPATOROMVAC Pulbere hidrosolubila 100 g la prețul 26,16 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pasari de la Pet Mart!

COMPOZIŢIE: Metionină 20 g; Vitamina C (acid ascorbic) 10 g; Vitamina B1 (tiamina) 5 g; Glucoză până la100 g.

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se administrează în apă sau ceai în următoarele doze:

 • la viţei: 20 g/zi/per animal;
 • la purceii sugari: 2 g/10 kg greutate corporală;
 • la păsări: 4 g/10 kg greutate corporală.

Durata tratamentului este de minim 7 zile. Acesta se poate prelungi până la 3 săptămâni, în special la păsări.

ATENŢIONĂRI

 • Produsul se dizolvă extemporaneu şi se administrează proaspăt.
 • În cazul folosirii ceaiului pentru administrarea produsului acesta trebuie să fie rece pentru a nu se distruge vitaminele din compoziţia acestuia.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-459
Cod Bare 6420213000514
Producător Romvac
Greutatea 100 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Bun
  Calitate
  Preț
  Protector hepatic pentru animalele de curte dar si antiinfectios, e bun toamna si primavara inainte de scoaterea la pasune

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).