Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

Hartz GB Odor Control pentru Caini, 532 ml

Hartz GB Odor Control pentru Caini, 532 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
32,73 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 33 puncte de loialitate. (33 puncte = 0,33 RON)

Curăță în profunzime, eliminând mirosurile neplăcute ascunse adânc în blană, lăsând blana curată și frumos parfumată.
Recomandă acest produs și prietenilor

Curăță în profunzime, eliminând mirosurile neplăcute ascunse adânc în blană, lăsând blana curată și frumos parfumată. Cu ajutorul tehnologiei Odor Destroyer TM – tehnologie care captează și înlătură permanent moleculele urât mirositoare.

 • Acționează în profunzime
 • Captează moleculele urât mirositoare
 • Lasă blana și pielea câinelui curate
 • Se clătește cu ușurință și miroase a mere verzi.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hartz GB Odor Control pentru Caini, 532 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hartz. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria sampoane marca Hartz pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hartz GB Odor Control pentru Caini, 532 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hartz GB Odor Control pentru Caini, 532 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hartz GB Odor Control pentru Caini, 532 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria sampoane de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hartz GB Odor Control pentru Caini, 532 ml la prețul 32,73 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hartz pentru caini de la Pet Mart!

Apă, sulfalt laureat de sodiu, copolimer acrilat, cocoamidopropil betaină, Odor Destroyer – tehnologia de captare a mirosurilor neplăcute, oxid de amidopropil amină, PEG 80, sorbitat laureat, hidroxid de sodiu, parfum, poliquarteniu 11, tetrasodiu EDTA, mică, dioxid de titan, DMDM hidantoină, metilclorizotiazolinonă, metilizotiazolinonă, galben 5, verde 3.

Periați blana câinelui.
Saturați blana cu apă caldă și masați o mică cantitate de șampon în blană. Evitați zona urechilor și a ochilor. 
Clătiți cu apă caldă. Ștergeți delicat blana cu un prosop uscat.

Cod intern produs GP-HAR-6
Cod Bare 32700154097
Producător Hartz
Volum 532 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • hartz
  Calitate
  Preț
  util

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.