Ham + Lesa pisica BR 91 Card

Ham + Lesa pisica BR 91 Card
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

 

Material textil

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Ham + Lesa pisica BR 91 Card

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Ham + Lesa pisica BR 91 Card este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Ham + Lesa pisica BR 91 Card la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Ham + Lesa pisica BR 91 Card?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Ham + Lesa pisica BR 91 Card la prețul 33,23 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-PRO-1571
Cod Bare 6424979002683
Cod Intern Furnizor 31113000002
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • ham
  Calitate
  Preț
  f util
 • Ham și lesă pentru pisici
  Preț
  Este foarte eficient
 • Lesa
  Preț
  Foarte ok
 • ham+lesa pisica
  Preț
  perfect

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.