Hagen Jucarie pisica Catit Scratch Pad Senses

Hagen Jucarie pisica Catit Scratch Pad Senses
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
81,61 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 82 puncte de loialitate. (82 puncte = 0,82 RON)

 

Cu suprafaţă pentru zgâriat, prevăzută cu locuri special decupate unde se pot ascunde recompense.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hagen Jucarie pisica Catit Scratch Pad Senses

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria jucarii - sisal marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hagen Jucarie pisica Catit Scratch Pad Senses este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hagen Jucarie pisica Catit Scratch Pad Senses la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hagen Jucarie pisica Catit Scratch Pad Senses?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria jucarii - sisal de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hagen Jucarie pisica Catit Scratch Pad Senses la prețul 81,61 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-1592
Cod Bare 22517507254
Producător Hagen
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Foarte bun
    Calitate
    Preț
    Pisica mea nu apreciaza jucariile. Se plictiseste repede sau nici nu le baga in seama. Cu asta s-a jucat vreo 2 zile...

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.