Granule extra anticoccidiostatic, Versele-Laga Loft, 30 L

Granule extra anticoccidiostatic, Versele-Laga Loft, 30 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
106,00 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 106 puncte de loialitate. (106 puncte = 1,06 RON)

Granule absorbante, sterilizate la 500°C. Ajuta la mentinerea sanatatii porumbeilor, reprezentand o protectie naturala impotriva coccidiozei si a altor boli.Recomandă acest produs și prietenilor

Granule absorbante, sterilizate la 500°C. Ajuta la mentinerea sanatatii porumbeilor, reprezentand o protectie naturala impotriva coccidiozei si a altor boli.

 • PENTRU UTILIZARE: Se umple cu un strat de 3 cm. Se schimba atunci cand ajunge la saturatie.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Granule extra anticoccidiostatic, Versele-Laga Loft, 30 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari ferma marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Granule extra anticoccidiostatic, Versele-Laga Loft, 30 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Granule extra anticoccidiostatic, Versele-Laga Loft, 30 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Granule extra anticoccidiostatic, Versele-Laga Loft, 30 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Granule extra anticoccidiostatic, Versele-Laga Loft, 30 L la prețul 106,00 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs BV-VER-110
Producător Versele Laga
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Recomand
  Calitate
  Preț
  Foarte bune top

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).