GLYPHOGAN 480 SL, este un erbicid total, neselectiv, nerezidual, cu acţiune asupra unui spectru larg de buruieni mono şi dicotiledonate, anuale şi perene, inclusiv specii rezistente la rizomi. Aplicat postemergent, se absoarbe rapid prin epidermă şi stomatele frunzelor, se translocă prin plantă, acumulându-se în ţesuturile meristematice (vârfurile de creştere) ale rădăcinii pe care le distruge.
Efectul tratamentului se observă într-un interval de 4 - 14 zile, în funcţie de condiţiile locale.
TIMP DE PAUZĂ

Este necesar un interval de 3 zile — pentru translocarea erbicidului — după tratarea păşunilor până la recoltat sau păşunat. Se aplică cu cel puţin 7 zile înainte de recoltarea grâului, când umiditatea boabelor trebuie să fie sub 30%. GLYPHOGAN 480 SL, în contact cu solul, nu este persistent; se descompune rapid, permiţând semănatul culturii succesive în terenul tratat.
COMPATIBILITATE

Se poate aplica în combinaţii cu LINUREX, AFALON (linuron), GALIGAN (oxifluorfen). Pentru o folosire corectă, consultaţi tabelele de compatibilitate şi efectuaţi în prealabil teste de compatibilitate.
MOD DE UTILIZARE - DOZE

Produsul se aplică postemergent, prin stropirea buruienilor în faza activă de vegetaţie, folosind volume cât mai mici de apă: 150 - 400 l / ha. Tratamentele se efectuează pe toată suprafaţa, în benzi sau în vetre, cu echipament terestru (pompe de spate sau aplicatoare manuale), folosind duze speciale care să asigure o derivă redusă a picăturilor.

GRÂU
Desicant şi combate buruieni anuale şi perene (cu 14 - 16 zile înainte de recoltare) - 3,0 - 4,0 l / ha (în 150 l apă)

LIVEZI PE ROD
Buruieni anuale şi perene (cu excepţia lui Cynodon d. şi Convolvulus sp. care se combat cu 4,5 l / ha) - 3,0 - 4,0 l / ha

VIŢĂ DE VIE
Buruieni mono şi dicotiledonate anuale şi perene cu excepţia lui Convolvulus sp. Sorghum halepense din rizomi - 3,0 l / ha (în 150 l apă)

MIRIŞTI
Sorghum halepense din rizomi - 3,0 - 4,0 l / ha (în 150 l apă / ha)

CANALE DE IRIGAT
Buruieni perene - 5,0 - 6,0 l / ha

PEPINIERE SILVICE
Buruieni monocotiledonate şi dicotiledonate - 4,0 l / ha - postemergent

PLANTAŢII SILVICE
Buruieni monocotiledonate şi dicotiledonate - 5,0 l / ha - postemergent

FLOAREA SOARELUI
Preharvesting (desicant) - 2,0 - 3,0 l / ha

CĂI FERATE
Buruieni monocotiledonate şi dicotiledonate anuale şi perene - 4,0 - 6,0 l / ha

ATENŢIE !!! La tratamentele din viticultură şi pomicultură evitaţi contactul produsului cu părţile verzi ale plantelor de cultură, folosind apărători adecvate. Înainte de lucru, echipamentul de erbicidat se reglează perfect, norma de apă la ha stabilindu-se prin probe repetate pe teren. Prepararea soluţiei de erbicidat se va face direct în rezervorul maşinii, turnând produsul sub o agitare continuă în cantitatea de apă calculată pe - x - hectare.

Plantele sunt importante pentru toti cei care le ingrijesc, iar pentru a avea rezultatele pe care fiecare dintre noi ni le dorim trebuie sa depunem un efort considerabil si sa luam in calcul cele mai bune solutii fitosanitare.

Ingrijeste-ti culturile cu GLYPHOGAN 480 SL 100 ML adecvat pentru culturile tale

Plantele au nevoie de o multime de atentie din partea noastra, mai ales cele pe care le cultivam in masa, pe terenuri agricole intinse, dar si cele cultivate pentru consumul familiei noastre.

Exista numerosi factori ce pot contribui in mod nefavorabil la felul in care plantele pe care le cultivam se dezvolta, iar daca ne confruntam cu anumite boli ale plantelor sau daunatori, putem alege produse fitosanitare specifice, cum este si GLYPHOGAN 480 SL 100 ML.

GLYPHOGAN 480 SL 100 ML te poate ajuta sa scapi in cel mai scurt timp de problemele care iti afecteaza cultura de plante, indiferent de marimea acesteia. In plus, GLYPHOGAN 480 SL 100 ML are un efect garantat si este recunoscut pentru eficienta sa.

Inainte de a alege orice fel de produs fitosanitar, trebuie sa ai grija la ingredientele pe care acesta le contine, insa GLYPHOGAN 480 SL 100 ML este sigur si eficient.

Alege GLYPHOGAN 480 SL 100 ML din gama variata disponibila in erbicide de la PetMart

Cu ajutorul PetMart vei reusi sa gasesti rapid toate produsele fitosanitare de care ai nevoie din categoria erbicide. In acest fel, vei reusi sa ai plante sanatoase si sa te bucuri din plin de roadele culturii tale.

Poti alege si tu GLYPHOGAN 480 SL 100 ML sau alte produse similare din gama variata de tratamente fitosanitare disponibile in categoria erbicide si vei scapa in cel mai scurt timp de neplacerile create.

Comanda si tu GLYPHOGAN 480 SL 100 ML sau orice alt produs din cele disponibile pe site-ul nostru si rezolva in cel mai scurt timp problemele cu care te confrunti!

Cod intern produs VO-RED-01
Producător Redoxim
Greutatea 200 g
Volum 100 ml
Prezentare Flacon
Comentarii clienţi
 • : glyphogan 480SL
  Nota
  este un produs ok
Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking