GARVO HRANA VITEI/IEZI CALF MUESLI, 20 kg

GARVO HRANA VITEI/IEZI CALF MUESLI, 20 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Compozitie: soia decojite prajita, wheatflakes, fulgi de orz, fulgi de porumb, seminț e de in, melasa din trestie de zahar , seminte de rapita, ulei de soia, grau, fan de lucerna.

Constituenț i analitici / kg: proteina bruta 19,5 %, grasime bruta 4,9 %, fibra bruta 4,8 %, cenusa bruta 7,8 %, calciu 8,95 g, fosfor 6,2 g, sodiu 3,16 g

Vitamine: vitamina A 16020 UI, vitamina D3 1922 UI, vVitamina C 64 mg, vitamina E 128 mg

Minerale: cupru 12 mg, mangan ( oxid de mangan ) 35 mg, zinc 43 mg, zinc ( oxid de zinc ) 43 mg, fier 96 mg, cobalt 1 mg, seleniu 0,13 mg, iod ( iodura de potasiu ) 1 mg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu GARVO HRANA VITEI/IEZI CALF MUESLI, 20 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Garvo. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana ovine marca Garvo pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul GARVO HRANA VITEI/IEZI CALF MUESLI, 20 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul GARVO HRANA VITEI/IEZI CALF MUESLI, 20 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești GARVO HRANA VITEI/IEZI CALF MUESLI, 20 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana ovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți GARVO HRANA VITEI/IEZI CALF MUESLI, 20 kg la prețul 146,99 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Garvo pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-GAR-19
Cod Bare 8717154501070
Producător Garvo
Greutatea 20 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.