FURMINATOR PERIE CAI DESHEDDING

FURMINATOR PERIE CAI DESHEDDING
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Avantajele periei Furminator
Reduce caderea parului cu pana la 90%
Este mult mai eficace decat orice perie, piepten sau trimer existent.
Special conceputa pentru cai, aceasta perie Furminator indeparteaza eficient parul mort si reduce caderea parului cu pana la 90%.
- Foarte eficienta - reduce caderea parului.
- Ingrijire delicata cu ajutorul periilor din otel inoxidabil, fiind potrivita chiar si pentru animalutele cu pielea sensibila.
- Confort in timpul utilizarii si manipulare usoara cu ajutorul manerului ergonomic.
Lama cu perii din otel inoxidabil patrunde si periaza in profunzime blana, eliminad parul mort.
Utilizata si recomandata de medicii veterinari si specialistii in cosmetica din toata lumea, creata de un specialist in toaletare, pentru rezultate profesionale chiar si acasa.
Instructiuni de utilizare:
1. Asigurati-va ca blana animalului este complet uscata.
2. Înainte de utilizare faceti o inspectie completa a animalului pentru a observa existenta: zonelor cu par incurcat sau foarte incalcit, plagi, vanatai, echimoze, iritatii sau aspect anormal al pielii. In situatiile de mai sus, nu folositi peria FURminator. Contactati veterinarul pentru tratamentul corespunzator.
3. Periati incet, in sensul cresterii parului. Faceti miscari lungi, usoare, evitati sa treceti de multe ori in acelasi loc. Acordati atentie marita zonelor sensibile (abdomen, labe, parti genitale, anus). Nu apasati prea tare in timpul periajului.
4. Înlaturati excesul de par din dintii periei in timpul perierii prin utilizarea butonului FURejector.
Durata medie de periere: 10-20 minute. Este recomandata folosirea periei o data - de doua ori pe saptamana.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu FURMINATOR PERIE CAI DESHEDDING

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Furminator. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria accesorii cai marca Furminator pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul FURMINATOR PERIE CAI DESHEDDING este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul FURMINATOR PERIE CAI DESHEDDING la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești FURMINATOR PERIE CAI DESHEDDING?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria accesorii cai de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți FURMINATOR PERIE CAI DESHEDDING la prețul 290,12 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Furminator pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-FUR-01
Cod Bare 8117940103172
Producător Furminator
Greutatea 200 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Pet phoes
    Preț
    Foarte bune!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.