Fungiconazol 400 mg, 20 comprimate

Fungiconazol 400 mg, 20 comprimate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
142,50 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 143 puncte de loialitate. (143 puncte = 1,43 RON)

Fungiconazol 400 mg, 20 comprimate este un produs ce contine Ketoconazol folosit pentru tratamentul infecțiilor fungice cauzate de Microsporum canis, Microsporum gypseum, Trichophyton mentagrophytes la câini
Recomandă acest produs și prietenilor

Fungiconazol 400 mg, 20 comprimate este un produs ce contine Ketoconazol folosit pentru tratamentul infectiilor fungice cauzate de Microsporum canis, Microsporum gypseum, Trichophyton mentagrophytes la caini.

Fiecare comprimat contine:

 • Substanta activa: Ketoconazol 400 mg.
 • Comprimate aromate, de forma rotunda, cu puncte maronii, divizabile in doua si patru parti egale.

Indicatii: Tratamentul infectiilor fungice cauzate de: Microsporum canis, Microsporum gypseum, Trichophyton mentagrophytes.

Contraindicatii:

 • Nu se administreaza la animale cu insuficienta hepatica.
 • Nu se administreaza in caz de hipersensibilitate cunoscuta la substanta activa sau la oricare dintre excipienti.

Reactii adverse:

 • In cazuri rare, la dozele standard pot fi observate simptome neurologice - apatie, ataxie, tremur (de exemplu cainele poate parea pasiv, instabil si/sau poate avea spasme musculare), hepatotoxicitate (leziuni hepatice), varsaturi, anorexie (lipsa severa a apetitului alimentat) si/sau diaree.
 • Ketoconazolul are efecte anti-androgenice si anti-glucocorticoidice; acesta inhiba conversia colesterolului in hormoni steroidieni, cum sunt testosteronul si cortizolul, in functie de doza administrata si de timp. Vezi si sectiunea 12 pentru efecte la cainii de reproductie de sex masculin.
 • Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

Specii tinta: Caini.

CALE DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE : 10 mg de ketoconazol pe kg de greutate corporala pe zi, prin administrare orala. Aceasta corespunde la 1 comprimat la 40 kg de greutate corporala pe zi. Se recomanda recoltarea de probe de la animal o data pe luna in timpul tratamentului si oprirea administrarii produsului antifungic dupa doua culturi negative. Atunci cand nu este posibila urmarirea micologica, tratamentul trebuie continuat pe o perioada de timp adecvata, pentru a asigura vindecarea micologica. Daca leziunile persista dupa 8 saptamani de tratament, medicatia trebuie reevaluata de catre medicul veterinar responsabil.

 • Produsul trebuie administrat de preferinta impreuna cu alimente, pentru a maximiza absorbtia.
 • Comprimatele pot fi divizate in doua sau patru parti egale, pentru a asigura administrarea adecvata. Puneti comprimatul pe o suprafata plana, cu liniile de marcare in sus si cu partea convexa (rotunjita) spre suprafata respectiva.
 • Doua parti egale: Exercitati o usoara presiune verticala cu varful degetelor mari asupra ambelor parti ale comprimatului pentru a-l rupe in jumatati.
 • Patru parti egale: Exercitati o usoara presiune verticala cu varful degetului mare asupra mijlocului comprimatului pentru a-l rupe in sferturi.
 • Timp de asteptare: Nu este cazul.

Precautii speciale pentru depozitare:

 • A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.
 • Acest produs medicinal veterinar nu necesita conditii speciale de depozitare.
 • Perioada de valabilitate in uz a comprimatelor divizate (jumatate/sferturi): 3 zile.
 • A nu se utiliza acest produs veterinar dupa data expirarii marcata pe cutie.

Atentionari speciale:

 • Cu toate ca acest lucru apare rar, utilizarea repetata a ketoconazolului poate induce rezistenta incrucisata fata de alte produse azolice.
 • Precautii speciale pentru utilizare la animale:
 • Tratamentul cu ketoconazol determina supresia concentratiilor de testosteron si cresterea concentratiilor de progesteron si poate afecta eficienta reproducerii la cainii de sex masculin in timpul tratamentului si timp de cateva saptamani dupa tratament.
 • Tratamentul dermatomicozei nu trebuie limitat la tratarea animalului (animalelor) infectat(e). Trebuie sa includa, de asemenea, dezinfectarea mediului inconjurator, deoarece sporii pot supravietui in mediu perioade lungi de timp. Alte masuri includ utilizarea frecventa a aspiratorului, dezinfectarea echipamentului de ingrijire, iar indepartarea tuturor materialelor potential contaminate, care nu pot fi dezinfectate, va reduce la minimum riscul de reinfectare sau raspandirea infectiei.
 • Se recomanda asocierea tratamentului sistemic cu cel topic.
 • In cazul administrarii pe termen lung, trebuie monitorizata cu atentie functia hepatica. Daca apar semne clinice care sugereaza disfunctie hepatica, tratamentul trebuie intrerupt imediat.

Precautii speciale care vor fi luate de persoana care administreaza produsul medicinal veterinar la animale:

 • Persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la substantele active trebuie sa evite contactul pielii si al mucoaselor cu produsul medicinal veterinar.
 • In caz de ingestie accidentala, solicitati imediat sfatul medicului si prezentati medicului prospectul produsului sau eticheta.
 • Spalati-va mainile dupa utilizare.
 • Partile (jumatate/sfert) de comprimat trebuie pastrate in blisterul original si pot fi utilizate pentru urmatoarea administrare. A se pastra blisterul in ambalajul exterior pentru a impiedica accesul copiilor.

Gestatie si lactatie:

 • Studiile la animale de laborator au demonstrat existenta efectelor teratogene si embrio-toxice.
 • Siguranta produsului nu a fost stabilita la catele pe parcursul perioadei de gestatie sau lactatie.
 • Nu este recomandata utilizarea pe parcursul perioadei de gestatie.
 • Interactiuni cu alte produse medicinale sau alte forme de interactiune:
 • Produsul nu trebuie administrat impreuna cu antiacide si/sau antagonisti ai receptorilor H2 (cimetidina/ranitidina) sau inhibitori ai pompei de protoni (de ex. omeprazol), deoarece este posibil ca absorbtia ketoconazolului sa fie modificata (absorbtia necesita un mediu acid).
 • Ketoconazolul este un substrat si un inhibitor puternic al citocromului P450 3A4 (CYP3A4). Acesta poate determina scaderea eliminarii medicamentelor metabolizate prin intermediul CYP3A4, modificand astfel concentratiile plasmatice. Inductorii citocromului P450 pot determina cresterea ratei de metabolizare a ketoconazolului. Interactiunile relevante cu produse veterinare includ ciclosporinele, lactonele macrociclice (ivermectina, selamectina, milbemycina), midazolam, cisaprida, amlodipina, fentanil, antibiotice macrolidice (claritromicina, eritromicina), digoxina, anticoagulante si fenobarbital.
 • Ketoconazolul inhiba conversia colesterolului in cortizol si astfel poate influenta dozarea trilostanului / mitotanului la cainii tratati concomitent pentru hiperadrenocorticism.
 • Nu administrati niciun alt medicament cainelui dumneavoastra fara a consulta mai intai medicul veterinar.

Supradozare (simptome, proceduri de urgenta, antidot):

 • In cazurile de supradozare pot fi observate urmatoarele efecte: anorexie (lipsa severa a poftei de mancare), varsaturi, prurit (mancarimi), alopecie (caderea parului) si cresterea valorilor unor enzime hepatice (ALT si ALP).
 • Incompatibilitati: Nu este cazul.

Precautii speciale pentru eliminarea produsului neutilizat sau a deseurilor, dupa caz:

 • Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deseu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminat in conformitate cu cerintele locale.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Fungiconazol 400 mg, 20 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la LeVet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antimicotice marca LeVet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Fungiconazol 400 mg, 20 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Fungiconazol 400 mg, 20 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Fungiconazol 400 mg, 20 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antimicotice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Fungiconazol 400 mg, 20 comprimate la prețul 142,50 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele LeVet pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs MM-LEV-5509
Cod Bare 6422966111561
Producător LeVet
Notificare culori multiple Nu
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).