Foarfeca filat 16 CM GRO 5989

Foarfeca filat 16 CM GRO 5989
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
45,49 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 46 puncte de loialitate. (46 puncte = 0,46 RON)

Foarfeca filat 16 CM GRO 5989 - Foarfecă ideala atât pentru a tunde cât și pentru a fila părul scurt, mediu sau lung la caini.
Recomandă acest produs și prietenilor

Foarfeca filat 16 CM GRO 5989 - Foarfecă ideala atât pentru a tunde cât și pentru a fila părul scurt, mediu sau lung la caini.

O lamă  a foarfecii este dotată cu dinți drepți de  filare, ideali atât pentru tunderea,  cât și pentru filarea blănii, iar cealaltă cu dinți de filare, cu terminații în formă de V, pentru o tăietură precisă, rezultând o blană netedă.

Specificatii

  • Lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil
  • Dimensiuni: 16,2 x 6,5 x h 8 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Foarfeca filat 16 CM GRO 5989

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ferplast. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria forfecute, clesti marca Ferplast pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Foarfeca filat 16 CM GRO 5989 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Foarfeca filat 16 CM GRO 5989 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Foarfeca filat 16 CM GRO 5989?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria forfecute, clesti de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Foarfeca filat 16 CM GRO 5989 la prețul 45,49 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ferplast pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-FER-2153
Cod Bare 8010690086941
Producător Ferplast
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.