Fluier cu ultrasunete pentru caini, Muscat

Fluier cu ultrasunete pentru caini, Muscat
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 14,45 RON

Special Price 13,73 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 14 puncte de loialitate. (14 puncte = 0,14 RON)

Fluierul pentru caini cu ultrasunete din nichel va ofera posibilitatea de a comunica foarte usor si intr-o maniera eleganta cu cainele dumneavoastra.
Recomandă acest produs și prietenilor

Fluierul pentru caini cu ultrasunete din nichel va ofera posibilitatea de a comunica foarte usor si intr-o maniera eleganta cu cainele dumneavoastra.

Registrul se ajusteaza pana se ajunge la frecventa sunetului dorit.

Recomandat tuturor raselor de caini

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Fluier cu ultrasunete pentru caini, Muscat

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Muscat. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria fluiere, clickere marca Muscat pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Fluier cu ultrasunete pentru caini, Muscat este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Fluier cu ultrasunete pentru caini, Muscat la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Fluier cu ultrasunete pentru caini, Muscat?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria fluiere, clickere de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Fluier cu ultrasunete pentru caini, Muscat la prețul 13,73 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Muscat pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-MUS-03
Cod Bare 3507614870007
Producător Muscat
Talie Mică, Medie, Mare
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.