Filtru intern pentru acvarii, Prodac Magic Filter 30

Filtru intern pentru acvarii, Prodac Magic Filter 30
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
33,25 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 34 puncte de loialitate. (34 puncte = 0,34 RON)

Filtru compact si silentios pentru acvariile mici si rezervoarele pentru broaste testoase.

Elemente de filtrare:

 • Unitatea motorului complet submersibil etansata cu o rasina etansa la apa;
 • Rotor de operare silentios;
 • Capacul de protectie al rotorului;
 • Unitate de filtrare;
 • Evacuare debit;
 • Cupa de aspiratie.

Prudenta:

 • Inainte de a efectua orice tip de intretinere a acvariului, deconectati intotdeauna aparatele electrice submersibile de la sursa de alimentare si verificati daca tensiunea de pe eticheta atasata produsului corespunde tensiunii sursei de alimentare.

Instalarea filtrului:

 • Inainte de instalarea filtrului, curatati peretele acvariului, montati filtrul pe peretele acvariului utilizand ventuzele si apasati usor pana cand se fixeaza in pozitie. Pentru o performanta maxima, recomandam ca filtrul sa fie montat intr-o pozitie verticala cu iesirea situata chiar sub nivelul apei. Conectati filtrul la sursa de alimentare. MAGIC FILTER 30 este un filtru intern cu o capacitate fixa, prin urmare nu necesita ajustare.

Instalarea barei de pulverizare:

 • Montati bara de pulverizare (L) la fitingul cotului (H), apoi continuati cu montarea fitingului cotului pe fitingul vertical (I), scoateti orificiul de iesire (E) din unitatea de filtrare si montati bara de pulverizare in filtru unitate care utilizeaza dispozitivul vertical (I). Bara de pulverizare trebuie sa fie perpendiculara pe filtru.

Intretinere:

 • Deconectati toate aparatele electrice scufundate in acvariu la sursa de alimentare de la retea. Pentru a indeparta filtrul, detasati-l de peretele rezervorului impreuna cu ventuzele, separati unitatea motorului (A) de unitatea de filtrare (D), scoateti capacul de protectie al rotorului (C), scoateti rotorul (B) apa curgatoare. Scoateti suportul pentru burete de filtrare (F) si numai daca este excesiv de murdar apa din acvariu se clateste pentru a preveni deteriorarea coloniilor de bacterii. Pentru a reasambla filtrul, efectuati procedura de mai sus.

Atentie: nu utilizati detergenti sau sapun.

Reguli de siguranta:

 • Toate aparatele electrice utilizate trebuie sa fie conectate la un intrerupator pentru intreruperea de urgenta setat la 30 mA. Asigurati-va ca tensiunea de retea corespunde tensiunii de pe eticheta atasata la unitate. Acest aparat este destinat numai utilizarii in interior si este destinat pentru temperaturi de apa de pana la 35 ° C. Nu utilizati acest aparat cu lichide corozive sau abrazive. Inainte de a va conecta la reteaua de alimentare, asigurati-va ca cablul si aparatul nu sunt deteriorate in niciun fel. Cablul de alimentare nu poate fi inlocuit sau reparat daca este deteriorat inlocuiti intreaga unitate. Nu utilizati aparatul in alte scopuri decat cele descrise mai sus. Inainte de manipularea sau atingerea cablului de alimentare, deconectati-l de la retea. Daca priza sau priza se uda, opriti alimentarea inainte de a deconecta cablul. Nu lasati aparatul la indemana copiilor. Pentru a evita umezirea mufei sau prizei datorita picaturii de apa, va sugeram sa indoiti cablul sub nivelul prizei. Nu ridicati aparatul prin cablul sau. Standardel de siguranta electrica pentru aparatele de clasa II

Filtrul din clasa II are un cablu dublu, izolatie dubla si nu este prevazut cu un conductor de impamantare.

Caracteristici:

 • Pompa de 200 litri pe ora
 • Consum de energie: 2W

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Filtru intern pentru acvarii, Prodac Magic Filter 30

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Prodac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria filtre interne marca Prodac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Filtru intern pentru acvarii, Prodac Magic Filter 30 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Filtru intern pentru acvarii, Prodac Magic Filter 30 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Filtru intern pentru acvarii, Prodac Magic Filter 30?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria filtre interne de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Filtru intern pentru acvarii, Prodac Magic Filter 30 la prețul 33,25 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Prodac pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-PRO-507
Cod Bare 8018189150425
Producător Prodac
Putere 2 W
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.