Ferplast Zgarda pisica CVD + clopotel

Ferplast Zgarda pisica CVD + clopotel
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
35,71 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Acest produs este disponibil în diverse culori și depinde de stocul furnizorului. La finalizarea comenzii, vă rugăm să specificați modelul/culoarea dorită, în rubrica Comentarii.

 

Material textil.

Dimensiuni: L 29,5 cm x 1 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Ferplast Zgarda pisica CVD + clopotel

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ferplast. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria zgarzi pisici marca Ferplast pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Ferplast Zgarda pisica CVD + clopotel este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Ferplast Zgarda pisica CVD + clopotel la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Ferplast Zgarda pisica CVD + clopotel?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria zgarzi pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Ferplast Zgarda pisica CVD + clopotel la prețul 35,71 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ferplast pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-FER-1568
Cod Bare 8010690051062
Cod Intern Furnizor 31111000002
Producător Ferplast
Notificare culori multiple Da
Material Nailon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • ferplast zgarda
  Calitate
  Preț
  buna, utila
 • buna
  Preț
  buna
 • Super
  Preț
  Preturi bune!

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.